Acties

MET INGANG VAN 3 MAART a.s. mogen de contactberoepen weer aan de slag en kan ik weer afspraken inplannen voor te masseren.

Goede timing voor de Detox massage.

Massage en een passende olie helpt het lichaam om afvalstoffen los te laten en de systemen op te schonen. Dit gebeurt doordat het stimulatie van de huid positief doorwerkt op de stofwisseling op celniveau.

Het is ook mogelijk om je naast de massage te adviseren over een gezonde manier van detoxen in combinatie met voeding, kruiden, Schussler celzouten en voedingssupplementen die het reinigen van het lichaam ondersteunen.

Boek je voor 3 maart a.s. de therapeutische massage van € 70,- dan is het behandeling van het DETOX voetenbad * t.w.v. 35,- gratis.

(Detox voetenbad behandeling niet inwisselbaar voor contant geld) 

*Detox voetenbad is niet geschikt voor :

 • Iedereen met een chirurgisch implantaat of pacemaker.
 • Iedereen die denkt zwanger te zijn, of denkt zwanger te kunnen zijn.
 • Epileptic
 • Iedereen die een transplantatie heeft ondergaan. *Een optie is om dit te vervangen door een  voetenbad met magnesium. 

   

   

   

   

   

 

SERUM, KLEIMASKER, LIPBALSEM

TOUCH OF ROSE              

Een energetische verzorgingsserie voor het gezicht.

Speciaal voor de corona tijd samengesteld met als thema: Liefde.

De energie van deze serie laat vooral in deze moeilijke tijd, de liefde stromen. De kracht in de mens vindt zijn oorsprong in de liefde. Deze energie laat je onvoorwaardelijk van anderen en van jezelf houden. Het laat de druk van de omgeving, die opgelegd is weer los en laat je spontane, creatieve kracht weer stromen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een ander thema te kiezen in een op maat gemaakt serum voor jou.  Het thema dat aan bod komt is ook veelal een thema dat jouw aandacht nodig heeft of op dat moment belast. Met een speciale massagetechniek wordt het serum op het gezicht aangebracht en heeft een therapeutisch effect. Het thema zal jou steunen in de periode dat je het dagelijks gebruikt.  Een voorbeeld van een aantal  thema’s: Vertrouwen,  Inzicht, Positiviteit, Innerlijke wijsheid, Helderheid etc. (meerprijs van 15 euro) 

Door het uitmeten met biosensor of kinesiologie is het mogelijk om het thema met de hoogste prioriteit te selecteren. Een korte uitleg wordt gegeven en veelal is dat heel herkenbaar en speelt op dat moment ook grote rol. A.d.v. een foto is het ook mogelijk om een selectie te maken.

Serum TOUCH OF ROSE

Serum van rozenolie en diverse huidherstellende oliën met de meeste actieve ingrediënten. Met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële vetzuren is het dan ook een zeer goede olie om je huid mee te verzorgen en hydrateren. Het bevat zelfs een hoog gehalte aan omega vetzuren en vitamine E dat beschermt tegen veroudering (door vrije radicalen) Geeft elasticiteit van de huid. Een natuurlijk anti-aging middel. 

Ingredienten: Acaibes Olie, Granaatappelolie, Groene Koffie Olie, Rozenbottelolie, Frambozenpitolie en Squalaan Olie.

Etherische olie: Rozenolie. 30 ml. 17,50  Op maat gemeten serum 30 ml. € 32,50 

Lipbalsem TOUCH OF ROSE

Lipbalsem op basis 6van bijenwas, rozenolie en mangoboter.

Mangoboter is rijk aan allerlei vitamines, anti-oxidanten en heeft een herstellende werking op de huid. Helpt de huid te herstellen, beschermen en te verzorgen van kleine rimpels en littekens.

Ingredienten: Bijenwas, rozenolie, cacaoboter en mangoboter.

Etherische olie: Rozenolie. 15 gr. 6,50 Of 5 gram 3,50

Klei masker TOUCH OF ROSE

Op basis van Kaoline-klei voor het reinigen en verwijdert dode huidcellen zodat je huid heerlijk zacht aanvoelt. De diep rose kleur is afkomstig van de fijn gemalen rozen poeder van de Rosa Centifolia blaadjes. Dit zuivere paarse poeder ruikt heerlijk naar rozen. Breng de pasta aan op uw huid Ongeveer 10-15 minuten laten intrekken en vervolgens afspoelen met ruim lauw water. Let op: Laat de pasta nooit helemaal indrogen of hard worden.
Na afspoelen de huid of haar droog deppen met een handdoek en eventueel het SERUM aanbrengen. ( let op witte kleding etc. 1 maand houdbaar in de koelkast, roeren voor gebruik.)

Infgredienten: Kaolinepoeder, lavendel /amandelolie, rozenblaadjes poeder, Etherische olie: roos en wierook. 30 ml. 7,50

Exclusief verzendkosten. Brief v.a. € 2.88 (In Echt en Maasbracht gratis bezorgd)

Bestellen kan via mail naar: info@natuurlijkelevenskracht.eu een Pb via Facebook, bel of app met 06-21718525.

Alle items uit de verzorgingsserie zijn samengesteld uit pure grondstoffen zonder hormoonverstorende stoffen en parabenen.

Grondstoffen zijn van de firma’s; BeriVita of Natural Heroes en zijn puur en eerlijk van samenstelling. Door de combinatie geeft het een natuurlijke houdbaarheid van 1-6 maanden van het product.