Cliënt ervaringen

 

“Ik heb de behandeling door Karen als zeer prettig ervaren. We waren met de NEI-methode snel bij de oorzaak van het probleem en door haar uitleg begrijp ik nu hoe mijn klacht zich ontwikkeld heeft. Met momenten werd ik emotioneel maar dit was goed te handelen zonder in te storten. Dit heb ik wel eens anders ervaren. Na de behandeling voelde ik me opgelucht en goed en weet ik dat ik sommige dingen in mijn leven anders ga aanpakken.

Dank je wel Karen en zeker tot ziens. P” 

 

” Karen is een warme, creatieve persoonlijkheid, waarbij je snel thuis voelt.Door de verschillende therapievormen heeft Karen meer invalshoeken ter beschikking.Zowel bij de behandeling in haar praktijk als op afstand merkte ik snel effect in mijn welbevinden.Daarnaast geeft ze praktische adviezen om verandering op gang te brengen.

Liefs    M”💛 

 

  
” Ik wil graag mijn ervaring delen over de behandeling van Karen Hannen van Praktijk Natuurlijke Levenskracht. We hebben samen veel tijd besteed aan de juiste formulering van de hulpvraag, heel belangrijk! Daarna ging Karen via de NEI methode uitgebreid testen met de biotensor. Daar komen echt verrassende zaken uit! Maar die wel allemaal te plaatsen zijn in mijn eigen leven en opgedane ervaringen. Het voelde heel veilig. Door de behandeling heb ik meer rust gekregen en heb ik weer meer vertrouwen in mijn lichaam, dat me tijdelijk in de steek heeft gelaten. Ik kan het gebeuren achter me laten en weer vitaal en vanuit zelfbewustzijn de toekomst in!
 
Dank je wel Karen, echt super goed gedaan!
Hartelijke groet,  A “

 

 

Van Karen Hannen heb ik een behandeling gehad van Soul Body Fusion

Mijn ervaring: als eerste voelde ik een beweging in mijn hoofd een gevoel van een klop in mijn hoofd.
Daarna werd ik rustig. 
De dagen daarna voelde ik mij met de dag beter worden gelukkiger en lichter.
Al mijn zaken privé en zakelijk lossen vanzelf op daar waar ik allang mee worstel. Onverstelbaar wat gebeurt 
Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld.
Een bepaalde rust is over mij heen gekomen en voel mij sinds lange tijd weer echt gelukkig. 
Dank je wel karen Hannen ” Bernadette” .
 
                                                 💫 
 

Ongelooflijk Bernadette, tijdens het volgen van de workshop op 21 januari 2022, mochten wij deze mooie recensie van jou horen. Als energetisch therapeut ben jij  na meer dan 40 jaar vakkennis wel het een en ander gewend. Des te meer voor mij een ervaring erbij wat Soul Body Fusion®️kan doen!

Bedankt!  Karen 
 
” Al jaren kamp ik met angsten om auto te rijden, snelweg maar ook binnendoor nadat ik jaren geleden 2 x een ongeluk heb gehad.
Op een 80 km weg vond ik het doodeng om de diepte in te kijken tot paniekaanvallen toe. Na een behandeling bij Karen is dit verdwenen en kan ik weer rustig over een 80 weg rijden.😊
Stephanie.
                                                   💫
Bedankt Stephanie dat je dit mij en mijn volgers wil delen.
Je kunt nu weer veilig autorijden. Wel zo handig omdat je voor jouw werk veel onderweg bent. 🚚 ❤🧡💚
Dit trauma is met de MatriXmethode in 1 sessie na 10 minuten aan de kant geschoven.😉  Karen 
 
Op 21 januari heb ik de cursus Soul Body Fusion practitioner gevolgd bij Karen Hannen.
De ontvangst was zeer warm en je kwam bij iemand binnen alsof je elkaar al jaren kent, lekker huiselijk.
Alles was goed voorbereid, ze had lekkere hapjes op tafel staan en de soep bij de lunch was ook erg lekker. Dit is voor mij een belangrijk gevoel om in vertrouwen mij te mogen overgeven aan  deze cursusdag.
Soul Body Fusion oefenden we met elkaar (mede cursisten) en daar had ik wel een heel bijzondere ervaring….
Ik voelde mijn ziel, dit was zooo mooi! Zo krachtig, zoveel liefde, zo puur…niet te bevatten in woorden.
Dus dankbaar voor deze ervaring!
Het was een hele fijne dag in een goede sfeer met goed gezelschap.
liefs Sally
                                                   ✨
 
♥️telijk dank voor deze fijne recensie Sally. Jouw ervaring is heel mooi omschreven, het roert me.
 Op de een of andere manier heeft Soul Body Fusion®️ invloed op het verloop van deze dag. Dit geeft altijd een gevoel van dankbaarheid, bij de groep cursisten.   Karen 
 
18 februari 2022
 
Nadat ik een Soul Body Fusion sessie van een vriendin van me heb gehad voelde dit als dat ik dit zelf wilde leren.
Op zoek gegaan en via Internet een aantal websites gelezen en bij Karen terechtgekomen. Een eindje rijden maar dubbel en dwars de moeite waard. Een heel hartelijke ontvangst, ongedwongen sfeer en een dag ondergedompeld worden in Soul Body Fusion. Hoe fijn kan het zijn.
Fijn om de ‘standaard’stof tot met te nemen maar ook heel prettig dat Karen haar eigen ervaringen met ons deelde. Dat maakte deze dag voor mij echt completer. Het enthousiasme van Karen werkte aanstekelijk en maakte de dag tot een leuk, leerzaam feestje. 
Ik ben inmiddels zo enthousiast geworden dat ik eind april de teacher training ga doen.
 
Voor mij een uitstekende keus om deze dag bij Karen te volgen, fijn dat zij ook nog een stukje nazorg levert zodat je met collega deelnemers nog een 3-tal sessies – of wat je zelf wilt afspreken – kunt oefenen of je vragen kunt stellen.
Ik ben zeer te spreken over Karen en natuurlijk over Soul Body Fusion.
 
Astrid van der Does

Door diverse operaties vorig jaar was de puf er bij mij de laatste maanden een beetje uit. Na de workshop Soul Body Fusion die ik bij Karen volgde kwam de energie weer helemaal terug! Ongelofelijk, wat een verschil! Deze ervaring liet me alle scepsis opzij zetten en vind ik SBF een geweldige uitbreiding van mijn praktijk voor Jin Shin Jyutsu (een Japanse harmoniseringskunst). Vooral omdat ik het kan gaan inzetten bij dieren die zich normaal gesproken niet kunnen of willen laten aanraken, want je kunt deze techniek heel eenvoudig op afstand doen! Daar ben ik dan ook meteen mee begonnen. Maar ook voor mijn mensen-klanten ga ik – na mijn eigen positieve ervaring – Soul Body Fusion zeker inzetten.

Karen, hartelijk dank voor het mij laten ervaren wat Soul Body Fusion kan doen!

Annemieke Driessens, Time Out voor Mens & Dier, Nederweert

Ik was enorm verrast om van jou te horen dat jouw energielevel na het volgen van de 1 daagse workshop, in korte tijd weer helemaal terug is!! Je kunt de draad nu weer oppakken en…..bijzonder is dat de behandeling op afstand voor een veilige, eerste behandeling  kan zorgen. ♥️telijk dank Annemieke voor het delen van deze waardevolle informatie.  

Karen