Cliënt ervaringen

 

“Ik heb de behandeling door Karen als zeer prettig ervaren. We waren met de NEI-methode snel bij de oorzaak van het probleem en door haar uitleg begrijp ik nu hoe mijn klacht zich ontwikkeld heeft. Met momenten werd ik emotioneel maar dit was goed te handelen zonder in te storten. Dit heb ik wel eens anders ervaren. Na de behandeling voelde ik me opgelucht en goed en weet ik dat ik sommige dingen in mijn leven anders ga aanpakken.

Dank je wel Karen en zeker tot ziens. P” 

 

” Karen is een warme, creatieve persoonlijkheid, waarbij je snel thuis voelt.Door de verschillende therapievormen heeft Karen meer invalshoeken ter beschikking.Zowel bij de behandeling in haar praktijk als op afstand merkte ik snel effect in mijn welbevinden.Daarnaast geeft ze praktische adviezen om verandering op gang te brengen.

Liefs    M”💛 

 

  
” Ik wil graag mijn ervaring delen over de behandeling van Karen Hannen van Praktijk Natuurlijke Levenskracht. We hebben samen veel tijd besteed aan de juiste formulering van de hulpvraag, heel belangrijk! Daarna ging Karen uitgebreid testen met de biotensor. Daar komen echt verrassende zaken uit! Maar die wel allemaal te plaatsen zijn in mijn eigen leven en opgedane ervaringen. Het voelde heel veilig. Door de behandeling heb ik meer rust gekregen en heb ik weer meer vertrouwen in mijn lichaam, dat me tijdelijk in de steek heeft gelaten. Ik kan het gebeuren achter me laten en weer vitaal en vanuit zelfbewustzijn de toekomst in!
 
Dank je wel Karen, echt super goed gedaan!
Hartelijke groet,  A “