Cliënt ervaringen

Met de gedachten blijf met beide benen op het tapijt van frisse aarde staan, maar verhef je geest naar de Vensters van het Universum begon ik 11 jaar geleden aan mijn transformatie, een mooie spirituele reis met cursussen en hierdoor kennis mogen maken met de hogere energie.

Op 12 jan. Jongstleden heb ik bij Karen deelgenomen aan de workshop Soul Body Fusion. Onze groep werd hartelijk ontvangen, een feestje op zichzelf.
Voor de deelname aan de workshop heb ik het boek SBF  gelezen en voelde tijdens het lezen al de krachtige werking van SBF. Tijdens de workshop  voelde je de hoge energie , met persoonlijke en in de groep mooie ervaringen.

Inmiddels zijn we een maand verder en voel me daadkrachtiger m.n. in gespreksvoering.

Na status kanker , inmiddels 7 jaar geleden, ondervond ik een disbalans in mijn immuunsysteem waardoor ik een consult heb aangevraagd voor voedingsadviezen gecombineerd met de N.E.I behandeling.  Tijdens het consult  heeft Karen de oorspronkelijke situatie van het disbalans opgespoord . Het was een bijzondere ervaring, puzzels vielen op hun plaats en vermoedens werden bevestigd.

Dankjewel Karen, niet alleen voor je professie maar ook de fijne energie.

Je bent een warm lief mens!

 

Hartelijke groet, Riny 😊. 11-02-2024

 

Super bedankt Riny,

Het is per consult altijd heel bijzonder om de juiste techniek of methode uit mijn ‘TOOLKIT” inzet te zetten om het beste resultaat te bereiken bij mijn clienten. Vaak vragen mensen waar ik in  “gespecialiseerd” ben….nou, dat is kort en bondig … Het `ZELFHELEND VERMOGEN’ van iemand te stimuleren! 

Dat is mogelijk door middel van een fysieke, metale of spirituele aanpak.  NEI, Soul Body Fusion of een therapeutische massage kunnen daarbij ondersteunen. 

Dankjewel om jouw ervaring te delen.  Karen 

 

 

“Ik heb de behandeling door Karen als zeer prettig ervaren. We waren met de NEI-methode snel bij de oorzaak van het probleem en door haar uitleg begrijp ik nu hoe mijn klacht zich ontwikkeld heeft. Met momenten werd ik emotioneel maar dit was goed te handelen zonder in te storten. Dit heb ik wel eens anders ervaren. Na de behandeling voelde ik me opgelucht en goed en weet ik dat ik sommige dingen in mijn leven anders ga aanpakken.

Dank je wel Karen en zeker tot ziens. P” 

 

” Karen is een warme, creatieve persoonlijkheid, waarbij je snel thuis voelt.Door de verschillende therapievormen heeft Karen meer invalshoeken ter beschikking.Zowel bij de behandeling in haar praktijk als op afstand merkte ik snel effect in mijn welbevinden.Daarnaast geeft ze praktische adviezen om verandering op gang te brengen.

Liefs    M”💛 

 

  
” Ik wil graag mijn ervaring delen over de behandeling van Karen Hannen van Praktijk Natuurlijke Levenskracht. We hebben samen veel tijd besteed aan de juiste formulering van de hulpvraag, heel belangrijk! Daarna ging Karen via de NEI methode uitgebreid testen met de biotensor. Daar komen echt verrassende zaken uit! Maar die wel allemaal te plaatsen zijn in mijn eigen leven en opgedane ervaringen. Het voelde heel veilig. Door de behandeling heb ik meer rust gekregen en heb ik weer meer vertrouwen in mijn lichaam, dat me tijdelijk in de steek heeft gelaten. Ik kan het gebeuren achter me laten en weer vitaal en vanuit zelfbewustzijn de toekomst in!
 
Dank je wel Karen, echt super goed gedaan!
Hartelijke groet,  A “

 

 

Van Karen Hannen heb ik een behandeling gehad van Soul Body Fusion

Mijn ervaring: als eerste voelde ik een beweging in mijn hoofd een gevoel van een klop in mijn hoofd.
Daarna werd ik rustig. 
De dagen daarna voelde ik mij met de dag beter worden gelukkiger en lichter.
Al mijn zaken privé en zakelijk lossen vanzelf op daar waar ik allang mee worstel. Onverstelbaar wat gebeurt 
Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld.
Een bepaalde rust is over mij heen gekomen en voel mij sinds lange tijd weer echt gelukkig. 
Dank je wel karen Hannen ” Bernadette” .
 
                                                 💫 
 

Ongelooflijk Bernadette, tijdens het volgen van de workshop op 21 januari 2022, mochten wij deze mooie recensie van jou horen. Als energetisch therapeut ben jij  na meer dan 40 jaar vakkennis wel het een en ander gewend. Des te meer voor mij een ervaring erbij wat Soul Body Fusion®️kan doen!

Bedankt!  Karen 
 
” Al jaren kamp ik met angsten om auto te rijden, snelweg maar ook binnendoor nadat ik jaren geleden 2 x een ongeluk heb gehad.
Op een 80 km weg vond ik het doodeng om de diepte in te kijken tot paniekaanvallen toe. Na een behandeling bij Karen is dit verdwenen en kan ik weer rustig over een 80 weg rijden.😊
Stephanie.
                                                   💫
Bedankt Stephanie dat je dit mij en mijn volgers wil delen.
Je kunt nu weer veilig autorijden. Wel zo handig omdat je voor jouw werk veel onderweg bent. 🚚 ❤🧡💚
Dit trauma is met de MatriXmethode in 1 sessie na 10 minuten aan de kant geschoven.😉  Karen 
 
Op 21 januari heb ik de cursus Soul Body Fusion practitioner gevolgd bij Karen Hannen.
De ontvangst was zeer warm en je kwam bij iemand binnen alsof je elkaar al jaren kent, lekker huiselijk.
Alles was goed voorbereid, ze had lekkere hapjes op tafel staan en de soep bij de lunch was ook erg lekker. Dit is voor mij een belangrijk gevoel om in vertrouwen mij te mogen overgeven aan  deze cursusdag.
Soul Body Fusion oefenden we met elkaar (mede cursisten) en daar had ik wel een heel bijzondere ervaring….
Ik voelde mijn ziel, dit was zooo mooi! Zo krachtig, zoveel liefde, zo puur…niet te bevatten in woorden.
Dus dankbaar voor deze ervaring!
Het was een hele fijne dag in een goede sfeer met goed gezelschap.
liefs Sally
                                                   ✨
 
♥️telijk dank voor deze fijne recensie Sally. Jouw ervaring is heel mooi omschreven, het roert me.
 Op de een of andere manier heeft Soul Body Fusion®️ invloed op het verloop van deze dag. Dit geeft altijd een gevoel van dankbaarheid, bij de groep cursisten.   Karen 
 
18 februari 2022
 
Nadat ik een Soul Body Fusion sessie van een vriendin van me heb gehad voelde dit als dat ik dit zelf wilde leren.
Op zoek gegaan en via Internet een aantal websites gelezen en bij Karen terechtgekomen. Een eindje rijden maar dubbel en dwars de moeite waard. Een heel hartelijke ontvangst, ongedwongen sfeer en een dag ondergedompeld worden in Soul Body Fusion. Hoe fijn kan het zijn.
Fijn om de ‘standaard’stof tot met te nemen maar ook heel prettig dat Karen haar eigen ervaringen met ons deelde. Dat maakte deze dag voor mij echt completer. Het enthousiasme van Karen werkte aanstekelijk en maakte de dag tot een leuk, leerzaam feestje. 
Ik ben inmiddels zo enthousiast geworden dat ik eind april de teacher training ga doen.
 
Voor mij een uitstekende keus om deze dag bij Karen te volgen, fijn dat zij ook nog een stukje nazorg levert zodat je met collega deelnemers nog een 3-tal sessies – of wat je zelf wilt afspreken – kunt oefenen of je vragen kunt stellen.
Ik ben zeer te spreken over Karen en natuurlijk over Soul Body Fusion.
 
Astrid van der Does

Door diverse operaties vorig jaar was de puf er bij mij de laatste maanden een beetje uit. Na de workshop Soul Body Fusion die ik bij Karen volgde kwam de energie weer helemaal terug! Ongelofelijk, wat een verschil! Deze ervaring liet me alle scepsis opzij zetten en vind ik SBF een geweldige uitbreiding van mijn praktijk voor Jin Shin Jyutsu (een Japanse harmoniseringskunst). Vooral omdat ik het kan gaan inzetten bij dieren die zich normaal gesproken niet kunnen of willen laten aanraken, want je kunt deze techniek heel eenvoudig op afstand doen! Daar ben ik dan ook meteen mee begonnen. Maar ook voor mijn mensen-klanten ga ik – na mijn eigen positieve ervaring – Soul Body Fusion zeker inzetten.

Karen, hartelijk dank voor het mij laten ervaren wat Soul Body Fusion kan doen!

Annemieke Driessens, Time Out voor Mens & Dier, Nederweert

Ik was enorm verrast om van jou te horen dat jouw energielevel na het volgen van de 1 daagse workshop, in korte tijd weer helemaal terug is!! Je kunt de draad nu weer oppakken en…..bijzonder is dat de behandeling op afstand voor een veilige, eerste behandeling  kan zorgen. ♥️telijk dank Annemieke voor het delen van deze waardevolle informatie.  

Karen 

 

Heel erg bedankt voor de Soul & Body fusion behandeling op afstand. Ik kon bijna niet geloven dat het waar was…van een kat die al zeker 2 weken wel 9 of 10 x in huis plaste naar volledig droog in één dag…
Was me al een beetje ten einde raad met het adopteren van deze Maine Coon en plaatsen bij onze oudere huiskat.
De eerste week ging het goed en daarna begon het steeds erger te worden.
Echt een ongelooflijk verschil in een dag, megaknap!  
 
 Monique Curvers
 
 
Dankjewel Monique!!
Fijn dat die ‘lieverd’ zich nu echt thuis voelt op zijn nieuwe adres. Hij had een trauma overgenomen van zijn vorige ” verzorgers”. Met het N.E.I- dieren protocol is dit boven water gekomen en samen met de Soul Body Fushion heb ik dit op afstand behandeld.
Ik ben super blij met dit resultaat voor jullie allemaal. 🐾❤
Hij zal dankbaar zijn dat voor deze nieuwe levensfase bij jullie.
 
Liefs en een knuffel!  Karen 
Hoi Karen,
 
Bedankt voor de workshop, het was echt genieten, en fijn in de prachtige tuin met de heerlijke lunch.
De demo was heel bijzonder, ik vond het moeilijk om de controle los te laten, maar door naar de voeten te gaan en samen met de bevestiging van de hond kreeg ik een gevoel van toe maar het is goed.
Ik kan me alleen herinneren dat ik de kleuren heel anders zag, heel helder. En mijn lichaam zo raar voelde, ik moest wennen aan de bewegingen.
 
Toen ik bij jou ging doen, voelde ik zoveel kracht. Je kan echt heel goed voelen dat je dit vaker gehad hebt, het krachtveld is veel groter en de laatste restjes kwamen los. Daarna zag je er zo gelukkig uit, ik heb met verbazing zitten kijken.
 
Ook de wind en de dieren gingen meedoen in de tuin, het is net of je een soort kamer om je heen krijgt. Een soort privé universum. Een soort portaal waar je ingaat.
 
Daarna was ik weer aan de beurt. Ik weet alleen nog dat alles omgedraaid werd. Op zijn kop zag ik alles van zwart naar wit.
 
Ook kreeg ik veel inzichten maar nu weet ik ze niet meer. Mijn herinneringen werden herschreven, mijn verhaal is herschreven. Een teken dat het er niet toe doet wat ik altijd heb geloofd. 
 
Ik heb vannacht heel goed geslapen. Toen ik wakker werd was ik aan het doezelen en sprak de zin uit, alles tintelde en ik zweefde heerlijk in een kristal bad. 
Als ik in de spiegel kijk zie ik er veel jonger uit, zo lijkt het. En ik voel me heel erg in het nu. 
 
Mijn moeder had ik gisteravond gesproken en ze zei, dat ik zo helder aan de telefoon klonk, en dat nooit doe na een opleidingsdag. 
 
Ik ben benieuwd hoe de dagen verder verlopen.
 
Groetjes Dianne
 
 

🐾 Bedankt Dianne,

HEEL bijzonder hoe jij dit zo mooie beschrijft. Als Hoog sensitief persoon hebt je het talent om de signalen van de ander en de omgeving op te pikken.
We hebben samen nog de 2e en 3e sessie na de workshop gedaan en ook ik heb jouw groei van dichtbij mogen meemaken. 
 
Voor mij ook weer een ervaring rijker om te ervaren dat Mediums of HSP-ers ook goede resultaten bereiken met Soul Body Fusion®
 

Veel succes in jouw praktijk Sensitive Dog in Kerkdriel  

Op 26 februari 2023 informeerde ik bij Dianne hoe het met haar en Soul Body Fusion gaat,  kort en krachtig geeft ze aan  “ Ja ik voel me zo goed daardoor eindelijk weer mezelf geworden na 10 jaar uit mezelf” 

Een geweldig interessante workshop gehad van de Schussler celzouten. Veel geleerd en inzichten gekregen in de verbanden tussen klachten en het tekort aan mineralen in je lichaam en hoe je de celzouten hier bij  toepast. Mooie en uitgebreid uitleg door karen.

Karen, dank je wel voor deze mooie leerzame dag.

Groetjes Christie

Dankjewel Christie! Jij bent ook een super leergierige student die alle standen van de biotensor heeft ervaren!  Je hebt alle modules doorlopen, “Meet wat je eet” , de Bach bloesems en de Schussler Celzouten. Tijdens de workshop meten we meteen  uit wat op dat moment nodig om het systeem mbt een bepaalde klacht in balans te brengen en na een terug koppeling heb ik vernomen dat er al verbetering is opgetreden! Dat is superfijn!!

“Hallo Karen,
Zo bijzonder als de kosmos werkt, ik had besloten om SBF op mijn website erbij te zetten en had jou een berichtje gestuurd.
Nu gebeuren er hele mooie dingen ik behandel een collegaatje van de voetreflex met SBF op afstand. De eerste sessie was bij haar en vervolgens doe ik het op afstand, ze heeft er heel veel aan.
Ook een goede vriendin die een zwaar ongeluk heeft gehad ben ik nu aan het behandelen op afstand en er gebeurt van alles, ik voel me zo dankbaar! “
 
Caroline uit Breda
augustus 2023
 
Super resultaat Caroline!  Fijn dat ik bij jou een practitioner workshop heb mogen organiseren. Tijdens deze dag en de weken daarna waren er mooie resultaten na de behandeling voor mens en dier. Fijn ook dat je he nu ook als behandeling in de praktijk heb toegevoegd. 
Veel mooie resultaten en behandelingen toegewenst! En… ik kom graag nog eens voor een groep naar Breda!
 
Liefs Karen 

Vorig jaar volgde ik de Soul Body Busion practitioner opleiding bij Karen, dit vond ik een zeer fijne ervaring. Toen ik op zoek was naar iemand voor NEI therapie was ik dan ook verheugd om terug bij Karen terecht te komen. Ik kreeg op voorhand via mail een uitgebreid intake formulier toegestuurd. Het was fijn om te zien dat ze dit al grondig had doorgenomen voor onze afspraak. De ontvangst was zeer warm en aangenaam. Karen heeft een enorme bagage aan tools om tot de kern te geraken. Ik stond versteld van de impact van de geboortepatronen op mijn leven. Er waren veel ‘aha’ momenten! Karmische verbindingen werden blootgelegd en opgelost. Ik kreeg praktische tips en tools mee naar huis samen met een heerlijke courgette uit de tuin. Ik kijk al uit naar de volgende sessie! Bedankt lieve Karen.
Veel liefs, Sara

24 oktober 2023

Heel fijn om met jou aan de slag te gaan om deze ” 10 geboorte patronen” samen  de NEI METHODE met jou in kaart te brengen. Dit heeft jouw leven behoorlijk bepaald. Als je dan terug kijkt op zaken gaan puzzelstukjes op zijn plaats vallen en zware stenen gaan aan de knat zodat het weer gat stromen. Met de “Rebirth” techniek gaat voor jouw leven weer lucht en ruimte creëren. 

Hier wordt ik dan ook heeeel erg blij van. Liefs Karen 

“Ik heb de behandeling door Karen als zeer prettig ervaren. 

We waren met de NEI-methode snel bij de oorzaak van het probleem en door haar uitleg begrijp ik nu hoe mijn klacht zich ontwikkeld heeft. Met momenten werd ik emotioneel maar dit was goed te handelen zonder in te storten. Dit heb ik wel eens anders ervaren. 

Na de behandeling voelde ik me opgelucht en goed en weet ik dat ik sommige dingen in mijn leven anders ga aanpakken. 

Dank je wel Karen en zeker tot ziens. P”

Ik wilde graag de kracht van NEI ervaren en Karen stak er voor mij meteen bovenuit.
 
Haar diversiteit, levenservaring en warmte die ik voelde werden ook direct bevestigd in het eerste consult.
Haar uitgebreide aandacht en de rust die ze had, voelde erg fijn. Ik zat zelf vast in een patroon en in een denken waarbij ik maar cirkeltjes bleef lopen en niet de afslag op de rotonde wist te vinden. De NEI heeft mn ogen geopend, wat even verwarrend was maar de verandering was direct merkbaar. Wat was dat inzicht een opluchting! En de uitwerking van eigenlijk heel veel andere informatie en inzichten die ik kreeg, naast de NEI in mei werken nog steeds door!
 
Dankjewel Karen!
 
Angeline Vrencken
 
Dankjewel Angeline, 
De NEI methode werkt altijd heel verhelderend en zet meteen aan tot actie. Omdat dit een vrij effectieve methode van energetisch werken met het onderbewuste die de voorkeur heeft op b.v. Hypnose. 
Het heeft jou een nieuw kompas gegeven en niet te vergeten … het werken met je eigen onderbewuste waar iedereen op kan vertrouwen!!
Veel succes met je eigen bedrijf, en levenspad dat gemakkelijk mag lopen 
 
Liefs Karen