Massages & Therapie

Helende handen: JIN SHIN JYUTSU, Reiki,  Healing en Magnetiseren. Soul Body Fusion®

Therapeutische massage is gecombineerd met psychologische sociale lichaamstherapie. De combinatie van psychische en sociale problemen kunnen vaak tot lichamelijke klachten leiden zoals vermoeidheid, hoofdpijn , hartkloppingen of slecht slapen. Het effect van deze massage vorm ontspant lichaam en geest, zorgt er voor dat de energie beter doorstroomt en het zelfgenezend vermogen groter wordt. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes en pijnen kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.  Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest, dit heeft een algemene helende werking. Massage draagt bij aan je innerlijke balans en werkt door in de thuissituatie, het werk en het sociale leven.

  • Cupping massage is een techniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking. (evt. in combinatie met andere massage vorm)
  • Holistic Pulsen is een diepe heling en stimuleert het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Het lichaam wordt door de verschillende manieren van pulsen in beweging gebracht. Omdat ons lichaam voor ongeveer 70% uit vloeistof bestaat wordt deze vloeistof door de constant wiegende, ritmische bewegingen in het hele lichaam tot op celniveau in beweging gebracht. Tijdens een pulssessie lig je gekleed op een massagetafel. Het pulsen zorgt voor doorstroming en zorgt dat de afvalstoffen worden uitgescheiden. (evt. in combinatie met andere massage vorm van therapeutische massage)
  • Kleuren – Licht therapie oefenent een invloed uit op onze gedachten, gevoelsleven en zetten bepaalde psychische en biologische processen in beweging. Als je energie verandert is dat voelbaar op bepaalde energiepunten en zones van de huid die doorwerkt tot in het lichaam om evenwicht in de energiebalans te herstellen. De specifieke eigenschappen van kleuren stellen ons in staat onze innerlijke krachten op te laden. De kleur keuze van een olie weerspiegelt je innerlijke behoefte en gevoel. Laat de essentie van de kleur en geuren in je eigen persoon werkzaam worden met een Kleur-Lichtolie (Kleur-Lichtolie van Inge Cox)  
  • Kristal & Edelstenen therapie herstelt de balans tussen lichaam en geest en bewustzijn. Het versterkt je aarde binding en kan het lichaam vrij maken van blokkades en negatieve energie. Het zorgt ervoor dat de energie weer door je hele lichaam kan stromen. Negatieve energie wordt vervangen door positieve energie en de chakra’s worden versterkt. Kristal & Edelsteen Therapie kan zowel preventief als genezend worden gebruikt bij geestelijke en lichamelijke aandoeningen.
  • Zwangerschaps massage verlicht de fysieke klachten die gepaard gaan tijdens de zwangerschap. herstelt  lichaam en geest. Als je zwanger bent, ondergaat je lichaam een hoop veranderingen. Dat merk je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Ook vindt je meer rust tijdens een zwangerschapsmassage en kun je even bijkomen van de drukte van alle dag. Even stilstaan bij het kindje in je buik. Als je ontspannen bent werkt dit door naar het ongeboren kindje omdat het al vroeg alle spanningen en emoties van de moeder en omgeving oppikt.

  • Verbroken verbindingen massage brengen we door middel van een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart. Op jouw voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen  deze eerste ervaringen opgeslagen , die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee de rest van ons lichaam. Wanneer deze patronen door voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor verandering.  
  • Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde en gebruikt de etherische olie van planten als therapeutisch onderdeel bij de behandeling van allerlei klachten op lichamelijk en geestelijk gebied. Aroma’s blijken naast de geur ook vele andere eigenschappen te hebben. Etherische oliën zijn oliën gemaakt van de essentie van bepaalde planten en bloemen en hebben therapeutische eigenschappen die kunnen worden ingezet om de gezondheid te verbeteren, het immuunsysteem te versterken, negatieve effecten van stress te verlichten.
  • Helende handen Iedereen heeft helende energie tot zijn beschikking, of men zich daar bewust van is of niet. Helende handen zijn altijd voorhanden voor en tijdens een behandeling van: REIKI, JIN SHIN JYUTSU en HEALING of Soul Body Fusion® (ook geschikt al afstandsbehandeling, lees verder bij Soul Body Fusion®