Massages & Therapie

 

Helende handen: JIN SHIN JYUTSU, Reiki,  Healing en Magnetiseren

  • Ontspanningsmassage heeft een gunstige invloed op het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Het vermindert stress, verhoogt  je weerstand en vermindert lichamelijke klachten. Het verbetert de doorbloeding, stimuleert de lymfe en helpt zo ook het lichaam te ontzuren. Het geeft je energie en verbetert de balans tussen body, mind & soul. Massage wordt afgestemd op evt. klachten.
  • Kleuren – Licht therapie oefenent een invloed uit op onze gedachten, gevoelsleven en zetten bepaalde psychische en biologische processen in beweging. Als je energie verandert is dat voelbaar op bepaalde energiepunten en zones van de huid die doorwerkt tot in het lichaam om evenwicht in de energiebalans te herstellen. De specifieke eigenschappen van kleuren stellen ons in staat onze innerlijke krachten op te laden. De kleur keuze van een olie weerspiegelt je innerlijke behoefte en gevoel. Laat de essentie van de kleur en geuren in je eigen persoon werkzaam worden met een Kleur-Lichtolie.
  • Kristal & Edelstenen therapie herstelt de balans tussen lichaam en geest en bewustzijn. Het versterkt je aardebinding en kan het lichaam vrij maken van blokkades en negatieve energie. Het zorgt ervoor dat de energie weer door je hele lichaam kan stromen. Negatieve energie wordt vervangen door positieve energie en de chakra’s worden versterkt. Kristal & Edelsteen Therapie kan zowel preventief als genezend worden gebruikt bij geestelijke en lichamelijke aandoeningen.
  • Holistic Pulsen is een diepe heling en stimuleert het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Het lichaam wordt door de verschillende manieren van pulsen in beweging gebracht. Omdat ons lichaam voor ongeveer 75% uit vloeistof bestaat wordt deze vloeistof door de constant wiegende, ritmische bewegingen in het hele lichaam tot op celniveau in beweging gebracht. Tijdens een pulssessie lig je gekleed op een massagetafel. Het pulsen zorgt voor doorstroming en zorgt dat de afvalstoffen worden uitgescheiden. (evt. in combinatie met andere massage vorm of op therapeutische basis)
  • Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde en gebruikt de etherische olie van planten als therapeutisch onderdeel bij de behandeling van allerlei klachten op lichamelijk en geestelijk gebied. Aroma’s blijken naast de geur ook vele andere eigenschappen te hebben. Etherische oliën zijn oliën gemaakt van de essentie van bepaalde planten en bloemen en hebben therapeutische eigenschappen die kunnen worden ingezet om de gezondheid te verbeteren, het immuunsysteem te versterken, negatieve effecten van stress te verlichten en eventuele ziektes te voorkomen.
  • Cuppingmassage is een techniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking. (evt. in combinatie met andere massage vorm)
  • Helende handen Iedereen heeft helende energie tot zijn beschikking, of men zich daar bewust van is of niet. Deze helende energie kun je ontwikkelen om door je handen en vingers te laten gaan om jezelf of anderen helend ten dienst te staan. Helende handen zijn altijd voorhanden voor en tijdens een behandeling van: REIKI, JIN SHIN JYUTSU, HEALING en MAGNETISEREN.