N.E.I. Dierenprotocol

 
Als paardenvriend heb ik vanaf 10 jarige leeftijd altijd pony’s ” aangeleerd” om vervolgens op dressuurwedstrijden te gaan.
Tijdens mijn paardencarrière ben ik van een “B pony” dan ook doorgegroeid naar uiteindelijk een paard tot mijn 18e jaar. In deze periode ben ik  een ervaringen rijker geworden door het bouwen aan vertrouwen met paarden!  
Met honden en katten om me heen ben ik nog steeds een grote dierenliefhebber. Zorg en welzijn vind ik dan ook van groot belang! Ik voel mij altijd verbonden met dieren. 
Door mijn kennis studie Natuurgeneeskunde en de N.E.I. opleiding is het voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik deze trouwe viervoeters kan behandelen volgens het N.E.I. Dierenprotocol.
 
Dieren hebben net al mensen ook emoties die mentale- of fysieke klachten kunnen geven als deze verstoord raken. Dit kan zijn door een trauma, fysiek klachten, andere dieren in hun leefomgeving, zaken in en rond hun huisvesting of met hun begeleider/baasje. Dieren zijn vaak zo loyaal aan dat ze klachten oppikken en niet als zodanig gezien worden.Het NEI DIEREN PROTOCOL geeft hierin inzicht wat nodig is om deze klacht te verhelpen.
 
Veelal zijn de klachten eenvoudig te behandelen middels een energetische behandeling, Schussler celzouten, supplementen of Bachbloesems.
Een advies is altijd maatwerk voor jouw huisdier
 
Een consult kan bij jouw huisdier thuis of via een afstandsbehandendeling.
 
Maak gerust een afspraak, 06-21718525