N.E.I. Dierenprotocol

 
Als paardenvriend heb ik vanaf 10 jarige leeftijd altijd pony’s ” en paarden getraind om vervolgens op dressuurwedstrijden te gaan.
Tijdens mijn paardencarrière ben ik van een “B pony” dan ook doorgegroeid naar uiteindelijk een paard tot mijn 18e jaar. Voor mij was altijd de taak weggelegd om een onervaren pony of paard te beleren. Deze periode heeft mij een ervaringen rijker gemaakt door het bouwen aan vertrouwen en geven van inzicht met paarden!  
Met mijn hond en kat om me heen ben ik nog steeds een grote dierenliefhebber. Complementaire zorg en welzijn voor dieren vind ik dan ook van groot belang! Ik voel me dan ook altijd verbonden met dieren. 
 
Door mijn studie Natuurgeneeskunde en de N.E.I. opleiding is het voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik deze trouwe viervoeters kan behandelen volgens het N.E.I. Dierenprotocol of de E.E.N.- Therapie. 
Zelfs de SOUL BODY FUSION®  behandelingen hebben een grote impact op dieren en hun baasje. 
Ondertussen heb ik al veel positieve ervaringen opgedaan en kan ik als Soul Body Fusion® Teacher zelfs workshops van een dag faciliteren voor MENS & DIER. 
 
Dieren hebben net al mensen ook emoties die die mentale- of fysieke klachten kunnen geven als deze verstoord raken. Dit kan zijn door een trauma, fysiek klachten, andere dieren in hun leefomgeving,  in- en rond hun huisvesting of met hun begeleider/baasje. Dieren zijn vaak zo loyaal aan hun baas dat ze klachten oppikken en vaak niet als zodanig gezien worden. 
Het N.E.I. DIEREN PROTOCOL geeft hierin inzicht wat nodig is deze fysiek- of emotionele klachten zichtbaar te maken en te verhelpen.
 
Veelal zijn de klachten eenvoudig te behandelen middels een energetische behandeling, Schussler celzouten, geodetische belasting, supplementen of Bachbloesems. Een advies is altijd maatwerk voor jouw huisdier.
 
Een consult kan bij jouw huisdier thuis of via een digitaal consult of  behandeling op afstand. 
 
Maak gerust een afspraak, 06-21718525