N.E.I. Dierenprotocol

 
Door mijn studie Natuurgeneeskunde en de N.E.I. Master opleiding is het voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik deze trouwe viervoeters kan behandelen volgens het N.E.I.- DIERENPROTOCOL, de E.E.N.® THERAPIE of door een verbinding te creëren als DIEREN TOLK
 
Zelfs de SOUL BODY FUSION®  behandelingen hebben een grote impact op dieren en hun baasje. 
 
Ondertussen heb ik al veel positieve ervaringen opgedaan en kan ik als Soul Body Fusion® Teacher zelfs workshops van een dag faciliteren voor MENS & DIER. 
 
Maak gerust een afspraak en informeer naar de mogelijkheden, 06-21718525
 
Als paardenvriend heb ik vanaf mijn 10e jaar altijd pony’s en paarden getraind vanaf de prille start om vervolgens op dressuurwedstrijden te gaan. Tijdens mijn paardencarrière ben ik van een “B pony” dan ook doorgegroeid naar, uiteindelijk een paard. Voor mij was altijd de taak weggelegd om een onervaren pony of paard te beleren. Deze periode heeft mij een ervaringen rijker gemaakt door het ” bouwen aan vertrouwen” , doorzettingsvermogen en het verkrijgen van inzicht in paarden!  
 
Met mijn hond en kat om me heen ben ik nu nog steeds een grote dierenliefhebber. Complementaire zorg en welzijn voor dieren vind ik dan ook van groot belang! Ik voel me dan ook altijd verbonden met dieren.
 
Dieren hebben net al mensen ook emoties die die mentale- of fysieke klachten kunnen geven als deze verstoord raken. Dit kan zijn door een trauma, fysiek klachten, andere dieren in hun leefomgeving,  in- en rond hun huisvesting of met hun begeleider/baasje. Dieren zijn vaak zo loyaal aan hun baas dat ze klachten oppikken en vaak worden deze relatie niet als zodanig gezien. 
Het N.E.I. DIEREN PROTOCOL geeft inzicht wat nodig is om fysiek- of emotionele klachten zichtbaar te maken en te verhelpen.
 
Veelal zijn de klachten eenvoudig te behandelen middels een energetische behandeling, Schussler celzouten, Bachbloesems, Balance Pharma dierenlijn of natuurlijke zelfhulpmiddelen . Een advies is altijd maatwerk voor jouw huisdier of beiden.
 
Een consult kan bij jouw huisdier thuis of in de manege,  of via een digitaal consult. 
 
Maak gerust een afspraak, 06-21718525

 

          

     “Double date”

Wist je dat een dier maar 7 eigen hoofd-emoties kent?

En dat alle andere emoties overgenomen zijn van de mens (meestal van de fokkers en later hun baasje)?

Daarom is het eigenlijk aan te raden om zowel de hond of het paard als zijn baasje te behandelen, om te voorkomen voorkomen dat je hond of paard vervalt in zijn patroon van klachten….

Daarom kan je vanaf nu een “double date” boeken. Dan behandel ik eerst de hond of het paard en aansluitend zijn baasje/berijder (of één van zijn baasjes – let op het kan ook om de zoon/dochter van het baasje gaan – meestal iemand die ook close is met het dier- deze dient dan ook aanwezig te zijn & akkoord te gaan met een NEI-behandeling).

Deze “double date” kan plaatsvinden bij u thuis / de manege of standplaats. Deze sessie kan niet opgesplitst worden in 2 verschillende momenten.

Een ” double date”  kost 120€ (max 2 uur) 

PS: katten nemen niet zo vaak emoties over van hun baasje. Katten zijn namelijk goed in het scannen, kanaliseren en sturen van energie naar hun baasje. Vaak sporen ze de “gespannen plek op” gaan erop liggen en sturen er energie naar toe.