Vanaf  oktober 2022 workshop:
 
Energetisch testen met de biosensor. 
 
In de ochtend is de module A – Basis en in de middag de Module B- verdieping,  voor degene die verder wil meten en weten! Module A en B Is afzonderlijk te boeken. 
 
Ochtend Module A. Basis Energetisch testen met de biosensor.
Van 09.30 tot 12.30 uur. 
 • Geschiedenis, mogelijk heden en vaardigheid 
 • Meten wat we eten! 
  Welke voeding verzwakt mijn systeem of wat versterkt mijn systeem?Veel mensen hebben last van voedingsallergieën of voedingsintoleranties. 
 • Testen van Vitaminen en Mineralen.  Wat heb ik toe kort? Is het noodzakelijk? Welk merk?
 • Testkaarten en sylabus 
 • Prijs: 60 euro (met eigen biosensor)
 • Prijs: 88 euro  inclusief mini biosensor (reis formaat)
Extra optie middag Module B. Verdieping testen met de biosensor. 
Keuze uit optie 1 of 2 
Van 13.30 uur tot 16.30 uur.
 1. Op 28 oktober Schussler celzouten.   Een natuurlijke manier om de mineralenhuishouding op orde te brengen. De De serie van 33 mineralenzouten heeft zijn specifieke eigenschap en is inpasbaar voor thema’s, klachten en karakter eigenschappen. Onder andere Calcium, Kalium, Magnesium en Natrium zijn 4 belangrijke mineralen voor oud & jong, mens & dier. 
 2. Op 11 november Bachboesems.  Dr. Edward Bach heeft 38 verschillende soorten Bach bloesem ontdekt die werken op een specifieke emotie of gemoedstoestand. De Bach bloesems worden in gedeeld in 7 verschillende groepen. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Geschikt voor oud & jong, mens & dier
 • inclusief aanvullende Testkaarten van Module A
 • Prijs 55 euro (Exclusief Biosensor)
 • Prijs 55 euro
 • Wil je een testdoos van de Schussler celzouten of de Bachbloesems dan is deze voor een  meerprijs leverbaar. 
 • Biosensor (reismodel) is los verkrijgbaar voor 28 euro
 • Minimaal 3 personen – Maximaal 6 personen 
Opgave svp via mailt:    info@naturlijkelevenskracht.eu 
of app  06-21718525
De wachtlijsten in de GGZ lopen in 2022 ook weer op!
 
Waar wacht jij nog op?????
 
Door complementaire therapie of natuurgeneeskundige zorg kun patronen, die er ingeslopen zijn of waar je last van kunt hebben, adequaat aanpakken. Vaak houden die je tegen in het maken van keuzes. Dit is een Bewust of onbewust proces waardoor je zelfvertrouwen niet optimaal kan zijn, of dat je denkt dat je het nooit goed genoeg kan doen en zelfs faalangst ontwikkeld hebt. Vaak ontstaat dit al tijdens jouw kindertijd.                                                             En je lijf vergeet niet, tot je het echt verwerkt. Er is altijd een interactie tussen lichaam en geest. Vaak worden niet goed verwerkte ervaringen als blokkades opgeslagen in ons lichaam. En als dat maar vaak genoeg gebeurt, ga je uit balans en kun je er zelfs ziek van worden.
 
Met welk soort klachten en problemen kan ik je begeleiden?
– Levensvragen waarbij je vastloopt
– Onverwerkte emoties
– Rouwverwerking
– Angsten (voor tandarts, dieren, vliegangst, examenangst, hoogtevrees, faalangst, etc.)
– (Pijn)klachten zonder medische oorzaak (SOLK)
– Burn-out klachten
– Een vol hoofd, piekeren, tobben, slaapproblemen
– Trauma’s
Op dit moment zijn er bij mij geen lange wachtlijsten aan de orde. Je kunt over het algemeen snel terecht, vaak al binnen 2 tot 3 weken. www.natuurlijkelevenskracht.eu
 
Vergoeding door zorgverzekeringen is mogelijk als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve of complementaire therapieën. Voor informatie over de mate van vergoeding door welke verzekeringsmaatschappijen verwijs ik naar de website van je zorgverzekeraar en https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/. De mate van vergoeding kan jaarlijks wijzigen.

Ondersteuning tijdens de corona vaccinatie periode is belangrijk!

Voor de vaccinatie kan er stress of een blokkade optreden en na de vaccinatie kunnen er symptomen als gevolg van deze vaccinatie ontstaan zoals vermoeidheid, hoofdpijn of misselijkheid.

De periode voor- en na de inenting heeft heeft voor iedereen een andere invloed op de gezondheid. 

Wist je dat je je lichaam ook kunt voorbereiden op de Covid-vaccinatie door aan de voorkant te testen wat jouw lichaam nodig heeft voor de vaccinatie op fysiek en mentaal gebied? Ik kan je hierbij ondersteunen.

Wist je ook dat er na de vaccinatie de ontstoord kunnen worden met speciale homeopatische middelen? Door de vaccinatie via deze homeopatisch middelen te ontstoren kan het lichaam gaan ontgiften. Zo worden belastende hulpstoffen die in het vaccin zitten zoals o.a. een conserveermiddel etc., afgevoerd. Ik kan je hierbij ondersteunen!

Ook kan ik je ook ondersteunen met versterken van het immuunsysteem, verminderen van vermoeidheid na het doormaken van corona of ondersteunen bij loslaten van depressieve gevoelens die veelal een grote impact hebben.

Als je meer wilt weten, maak dan gerust een afspraak: Boek nu het “vaccinatie ondersteunings Arrangement

” 1 consult van 60 minuten voor vaccinatie en 1 consult van 30 minuten na de vaccinatie. (Wordt deels vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar) 

coronavaccinaties-1

Gecertificeerd Soul Body Fusion®Teacher

Per 31 oktober 2021 ben ik gecertificeerd Soul Body Fusion®Teacher. 
 
Juist in deze tijd is het van groot belang om je af te stemmen op je eigen NatuurlijkeLevensKracht en dichterbij jezelf te zijn en blijven. Zo ben je in staat om je eigen leven te leiden en keuzes gaat maakt die bij jou passen!
                                        Het begin van mijn nieuwe uitdaging…..
 
Je kunt nu bij mijn een opleiding als Soul Body Fusion® Practitioner volgen om vervolgens zelf aan de slag te gaan voor jezelf, in jouw praktijk voor jouw cliënten of in jouw thuissituatie voor ouders, kinderen en huisdieren.
 
Wil je meer weten??  Wil je het eerst zelf ervaren?
Kijk op mijn deze site bij Soul body Fusion voor de fractioner workshop van 1 dag , maak een afspraak voor een behandelingen of bel voor meer informatie?
 
Het zelfs heel geschikt om toe te passen op dieren. Vaak neemt het trouwe huisdier de emotie of klacht over van zijn baasje…. zo loyaal zijn ze. Als dit niet wordt opgemerkt kan het dier naar verloop klachten krijgen. 
Met Soul Body Fusion® komt het dier weer in balans. Poes, paard, hond geeft het een kans.