Ondersteuning tijdens de corona vaccinatie periode is belangrijk!

De periode voor- en na de inenting heeft heeft voor iedereen een andere invloed op de gezondheid.

Wist je ook dat je na de vaccinatie de bijwerkingen met homeopatische middelen kunt ontstoren?

Voor de vaccinatie kan er stress of een blokkade optreden en na de vaccinatie kunnen er symptomen als gevolg van deze vaccinatie ontstaan zoals vermoeidheid, hoofdpijn of misselijkheid.
Wist je dat je je lichaam ook kunt voorbereiden op de Covid-vaccinatie door aan de voorkant te testen wat jouw lichaam nodig heeft voor de vaccinatie op fysiek en mentaal gebied?
Ik kan je hierbij ondersteunen!

Door de vaccinatie via deze homeopatisch middelen te ontstoren kan het lichaam gaan ontgiften. Zo worden belastende hulpstoffen die in het vaccin zitten zoals o.a. een conserveermiddel etc., afgevoerd. Ik kan je hierbij ondersteunen!
Ook kan ik je ondersteunen met versterken van het immuunsysteem, verminderen van vermoeidheid na het doormaken van corona of ondersteunen bij loslaten van depressieve gevoelens die veelal een grote impact hebben.

Als je meer wilt weten, maak dan gerust een afspraak voor meer informatie: voor- en/of na de vaccinatie.
(Wordt deels vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar)

Per 31 oktober 2021 ben ik gecertificeerd Soul Body Fusion®Teacher. 
 
Het begin van mijn nieuwe uitdaging…..
Je kunt nu bij mijn een opleiding als Soul Body Fusion® Practitioner volgen om zelf aan de slag te gaan voor jezelf, in jouw praktijk voor jouw cliënten of in jouw thuissituatie voor ouders, kinderen en huisdieren.
 
Wil je meer weten??  Wil je het eerst zelf ervaren?
Kijk op mijn deze site bij Soul body Fusion voor de fractioner workshop van 1 dag , maak een afspraak voor een behandelingen of bel voor meer informatie?
Het zelfs zeer geschikt om toe te passen op dieren. Vaak neemt het dier de emotie of klacht over van zijn baasje…. zo loyaal zijn ze. Als dit niet wordt opgemerkt kan het dier naar verloop klachten krijgen. 
Met Soul Body Fusion® komt het dier weer in balans. Poes, paard, hond geeft het een kans.
 
 
 
 
De wachtlijsten in de GGZ lopen in 2022 ook weer op!
 
Waar wacht jij nog op?????
Via de complemantaire therapie of natuurgeneeskundige zorg kun patronen die er ingeslopen en ingesleten zijn, waar je last van kunt hebben aanpakken. Vaak houden die jou tegen in het maken van keuzes. Dit is een Bewust of onbewust proces waardoor je zelfvertrouwen niet optimaal kan zijn, of dat je denkt dat je het nooit goed genoeg kan doen en zelfs een faalangst ontwikkeld hebt. Soms al vanuit jouw kindertijd.
En je lijf vergeet niet, tot je het echt verwerkt. Er is altijd een interactie tussen lichaam en geest. Vaak worden niet goed verwerkte ervaringen als blokkades opgeslagen in ons lichaam. En als dat maar vaak genoeg gebeurt, ga je uit balans en kun je er zelfs ziek van worden.
 
Met welk soort klachten en problemen kan ik je begeleiden?
– Levensvragen waarbij je vastloopt
– Onverwerkte emoties
– Rouwverwerking
– Angsten (voor tandarts, dieren, vliegangst, examenangst, hoogtevrees, faalangst, etc.)
– (Pijn)klachten zonder medische oorzaak (SOLK)
– Burn-out klachten
– Een vol hoofd, piekeren, tobben, slaapproblemen
– Trauma’s
Op dit moment zijn er bij mij geen lange wachtlijsten aan de orde. Je kunt over het algemeen snel terecht, vaak al binnen 2 tot 4 weken. www.natuurlijkelevenskracht.eu
Vergoeding door zorgverzekeringen is mogelijk als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve of complementaire therapieën. Voor informatie over de mate van vergoeding door welke verzekeringsmaatschappijen verwijs ik naar de website van je zorgverzekeraar en https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/. De mate van vergoeding kan jaarlijks wijzigen.

Workshop INTUÏTIEF SCHILDEREN op Woensdag 15 juni & 13 juli

Wil jij,

 • vrijheid ervaren in het schilderen,

 • op het schilderdoek in beeld brengen wat er in jou leeft,

 • ervaren welke en hoeveel kleuren je in je hebt,

 • schilderen vanuit jouw intuïtie

 • schilderen vanuit jouw ZIEL

 • kennis maken met Soul Body Fusion® door een groepssessie

Tijdens de workshop intuïtief schilderen breng ik je door het schilderen in contact met jezelf. Door een hartsverbinding te maken met jezelf ontdek je wat er in je ziel leeft en dat breng je intuïtief in beeld.

Intuïtief schilderen verbindt je met jouw ziel en brengt je bij je gevoel. Het brengt een creatieve flow op gang en laat je spelen met verf en andere materialen.

  ” IEDEREEN HEEFT EEN CREATIEVE BRON IN ZICH DIE WORDT GESTUURD DOOR DE ZIEL” 

Door meer in contact te komen met jezelf komt die bron in je tot beweging! Jouw lichaam maakt contact met je ziel en je durft jezelf te uiten, te laten zien wie je werkelijk bent, vanuit jouw blauwdruk.

Na het schilderen kijk je op afstand naar jouw schilderij.

 • Waar gaat het schilderij over?

 • Welke betekenis kun je er aan geven?

 • Je draait het nog eens op een andere zijde, wat zegt het je nu?

Op deze manier kun je ook woorden geven aan wat je van binnen voelt en wat er in je omgaat.

Intuïtief schilderen geeft je inzicht in jezelf en dat geeft innerlijke groei, beweging en brengt je meer bewust op weg naar jouw doel.

 • Loslaten en jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen, gewoon ZIJN.

 • Langs deze weg kun je jouw levensmissie en levenspad ontdekken en/of versterken.

Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van vrij schilderen van binnen uit; los komen van het denken, van hoe het hoort door je meer af te stemmen op jezelf. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je als het ware gaan spelen met verf en kleur.

Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. Durven kleur bekennen en ontdekken wat je eigen potentieel is. Daar gaat het om.

Je werkt met kwasten, je handen, paletmes, alles met wat er voor handen is en je wilt gebruiken.

De 3 uurs workshop is geschikt voor iedereen die wil schilderen met hart en ziel vanuit intuïtie; elke keer steek ik in vanuit een ander thema.

Op 15 juni en 13 juli start ik met een groepssessie Soul Body Fusion® en laat jullie kennis maken met deze krachtige energetische techniek.

Voor aanvang van de workshop Intuïtief schilderen start ik met een groepssessie Soul Body Fusion® en wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (ook wel je ziel genaamd) meer in je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten. Na deze Soul Body Fusion® sessie heb je weer een gevoel van innerlijk blijheid, je bent opgeladen en meer in contact met je eigen kracht. Je lichaam en geest komen meer in balans, je kunt hierdoor weer beter functioneren,dat vervolgens tot uiting komt op het schildersdoek.  

Hoe ziet de workshop eruit?

We beginnen met een korte uitleg van de workshop Intuïtief schilderen en van de Soul Body Fusion® techniek. Daarna start ik de de groepssessie Soul Body Fusion® en volgt daarna een korte evaluatie. Van daaruit nodig ik jou uit om jouw inspiratie op het schildersdoek tot uiting te laten komen. “Alles wat op het doek zich uit is oké”.

(Wil je meer weten oven de Soul Body Fusion® techniek lees dan op mijn site www.natuurlijkelevenskracht.eu)


Per workshop: Minimaal 3 mensen/ Maximaal 5 personen (ook op afspraak of andere lokatie)

Duur: 3 uur van 09.30 tot 12.30 uur

Inclusief: materiaal ( schilderdoek en verf) koffie / thee/ iets lekkers

Prijs: 60 euro

Lokatie: Praktijk Natuurlijke LevensKracht

Kapelstraat 31, 6101 XP, Echt

📞 06-21718525 www.natuurlijkelevenskracht.eu