Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename van je bewustzijn in een sessie van 20 minuten.

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in de staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Soul Body Fusion helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Soul Body Fusion helpt je om makkelijker om te gaan met de negativiteit in de wereld. Sterker nog, het draagt bij aan een positieve wereld. Als jij je trillingsfrequentie verhoogt, nodig jij (onbewust) anderen uit om dat ook te doen. 

Soul Body Fusion®sessie

Soul Body Fusion is anders dan bijv. Reiki omdat er geen energie via tussenkomst van een reikipractitioner als lichtkanaal wordt overgedragen. Tijdens Soul Body Fusion zetten we de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. De Soul Body Fusion® Practitioner zet allen “de knop” van het proces aan en jouw ziel doet het werk. Dus ie er geen tussenpersoon in jouw energiekanaal die dat proces kan beïnvloeden.

Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken heb je toegang tot jou talenten, jouw unieke blauwdruk, jouw uniciteit.                 Soul Body Fusion werkt op fysiek, emotioneel, spiritueel en zielsniveau. 

Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burnout, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD.

Het is heel geschikt voor baby’s die een slechte start hebben gemaakt.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door de grondlegger en schrijfster Jonette Crowley uit de VS (www.JonetteCrowley.com). 

Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid kan hebben en dat je meer en gemakkelijker voor elkaar zou kunnen krijgen in je leven? Wil jij dat ook? Neem contact op met mij voor een Soul Body Fusion sessie.  Bel 06-21718525.

Ziel en lichaam op elkaar afgestemd

Soul Body Fusion kun je toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand)

 • Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met mij als Soul Body Fusion®Teacher. 
 • Je kunt een afspraak voor een of meerdere sessies maken.
 • Raadpleeg de landelijke site. www.soulbodyfusion.nl of de site van de grondlegger Jonette Crowley. www.jonettecrowley.com.  
 • Of lees haar boek  ” Het ontbrekende stuk voor Healing en meer”.

Soul Body Fusion® Workshops

Als Soul Body Fusion® Teacher faciliteer ik deze krachtige energetische techniek in onderstaande opties:

 1. Soul Body Fusion®Practitioner -1 daagse workshop, toepasbaar op jezelf, jouw cliënten: mensen/ dieren in de praktijk. € 169,-
 2. Soul Body Fusion®Practitioner –1 daagse workshop, toepasbaar op jezelf, familie, vrienden kring en jouw huisdieren.    € 119,-
 3. Soul Body Fusion®Practitioner -1 daagse workshop Herhaling  € 89,-
 4. Soul Body Fusion®Zelfhulp        -3 uurs workshop, uitsluitend toepasbaar op je zelf. € 89,-
 5. Soul Body Fusion®Sessie            -1x 45 minuten sessie,  reeks van sessies 3x 45 minuten. (zie tarieven) 

Heb je vragen?  Wil je aan de slag als Soul Body Fusion® Practitioner optie 1-2 of 3?                                                                                                     Dan ben je bij mij aan het goede adres om de Soul Body Fusion® Practitioner opleiding te volgen of gewoon een sessie te ondergaan om te ervaren wat het met JOU doet! En maak dan een keuze om deze techniek zelf te leren toepassen.

Neem contact op met mij voor een Soul Body Fusion sessie of de 1 daagse opleiding tot Soul Body Fusion® Practitioner. Deze kan zowel live in mijn praktijk plaatsvinden als online/op afstand. 

Geplande

Geplande Soul Body Fusion® Workshops 2021-2022

 • Vrijdag   7 januari     van 10.00 uur tot 17.00 uur in Echt. ( VOL)
 • Vrijdag 21 januari     van 10.00 uur tot 17.00 uur in Echt. ( nog enkel plaatsen)
 • Vrijdag 18 februari   van 10.00 uur tot 17.00 uur in Echt.
 • Vrijdag 18 maart      van 10.00 uur tot 17.00 uur in Echt.
Staat jouw gewenste datum of dag er niet in? Meldt je aan als groep van 6 en ik kom ook naar jouw lokatie (vraag naar de voorwaarden)

Let op mijn Facebooksite voor actualiteiten. facebook site Natuurlijkelevenskracht