Soul Body Fusion®


Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename in je bewustzijn in een sessie van 20 minuten.

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in de staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Soul Body Fusion helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Soul Body Fusion helpt je om makkelijker om te gaan met de negativiteit in de wereld. Sterker nog, het draagt bij aan een positieve wereld. Als jij je trillingsfrequentie verhoogt, nodig jij (onbewust) anderen uit om dat ook te doen. 

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion is anders dan bijv. Reiki omdat er geen energie overgedragen wordt. Tijdens Soul Body Fusion zetten we de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burnout, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS (www.JonetteCrowley.com). Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid kan hebben en dat je meer voor elkaar zou kunnen krijgen in je leven? Neem contact op met mij voor een Soul Body Fusion sessie. Deze kan zowel live in mijn praktijk plaatsvinden als online/op afstand. 

Ziel en lichaam afgestemd

Soul Body Fusion kun je toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand)

Daarnaast kun je met Soul Body Fusion het toepassen van andere technieken, zoals REIKI enorm versterken.

Voor meer informatie over Soul Body Fusion boek een sessie of zie www.soulbodyfusion.nl