Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename van je bewustzijn in een sessie van 2x 10 minuten.

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in de staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Als Soul body Fusion® teacher heb ik afgelopen jaar meerdere workshops gegeven, diverse therapeuten opgeleid en iedere keer weer ben ik verrast van de mooie uitwerking die het brengt in zo’n korte tijd, voor mensen en dieren, oud & jong.  

                      Het stille en vlotte proces en de ervaringen zijn voor elk mens en dier uniek.

Sommige mensen voelen zich niet helemaal geaard, hebben behoefte aan meer energie of een behoefte aan een betere gezondheid. 
Stel je eens voor hoe het leven er uit ziet als je je meer verbonden kunt voelen met je lichaam? 

Op een simpele manier kun je meer: flow, energie, overvloed, rust, liefde, vreugde, vrede ervaren in jouw leven. Daar kun je natuurlijk aan werken op verschillende manieren, maar Soul Body Fusion® is een uiterst simpele en effectieve tool die direct werkt of in de weken daarna nog zelfs kan nawerken.

Er over lezen, start je het proces al op. 
Drie sessies volgen werkt al versterkend voor lichaam &geest. 
Zelf deelnemen te aan de Soul Body Fusion® practioner workshop geef jezelf (en je naasten) een mooi blijvend kado! 

Je energiekanaal naar licht en liefde opent zich steeds meer en krachtiger wat wenselijk is voor deze tijd. Dit proces is moeiteloos, oneindig, onomkeerbaar en tijdloos. 

Je kunt veel lezen over Soul Body Fusion®; ik kan je er veel over vertellen, maar uiteindelijk is het vooral een kwestie van het zelf ERVAREN en DOEN! Het liefst iedere dag al 10 minuten je aandacht richten op je lichaam. Meer is het niet.  

Als je de dag met Soul Body Fusion® begint, zul je je leven en de wereld anders ervaren: Moeitelozer met gratie & gemak & vreugdevoller. 
Het moeilijkste aan Soul Body Fusion® is het begrijpen dat het zo eenvoudig is en je er niet eerder mee begonnen bent. 

Veelal werken mensen met Reiki 1, 2 of 3 en kunnen Reiki ook op afstand toepassen. 
Na de eendaagse workshop Soul Body Fusion® kun je ook meteen op afstand werken. De meeste deel deelnemers die al gewend zijn om met energetische technieken te werken staan versteld en zijn meteen enthousiast na het toepassen van deze eenvoudige, krachtige Soul Body Fusion® techniek.

Elke Soul Body Fusion® sessie is definitief én blijvend, en in elke Fusion wordt de lagere trillingssnelheid van het lichaam gesynchroniseerd met de hogere snelheid van de ziel.

Het is juist door een groter bewustzijn dat het beter lukt om oude overtuigingen en patronen te doorbreken. 
Soul Body Fusion® versterkt je bewustzijn enorm! 
Zo kom je steeds dichter bij jezelf en wie je diep van binnen ben en vooral wil zijn. 
Zonder alle door beperkingen die je zelf (of voorouders), van anderen of uit de omgeving opgelegd krijgt.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door de grondlegger Jonette Crowley uit Amerika. (www.JonetteCrowley.com). 
Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Hierbij laat je de zielsenergie het werk doen. 
De zielsenergie komt in het lichaam en omdat de zielsenergie de hoogste frequentie heeft die er bestaat kunnen blokkades op alle niveaus moeiteloos verdwijnen.

Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burnout, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD. 
Mensen melden dat ze zich krachtiger, meer in balans en zielsgelukkiger voelen door het toepassen van Soul Body Fusion®. 
Ook bij dieren worden opmerkelijke resultaten bereikt.

                    Deze techniek is heel geschikt voor baby’s die een slechte start hebben.  

Wat is het verschil tussen de workshop en een sessie? 
Tijdens de eendaagse Soul Body Fusion® practionersworkshop leer je hoe je jezelf en anderen een sessie van 2x 10 minuten kan geven als facilitator. De eendaagse workshop duurt een dag van 09.45 uur tot 17.00 uur. 

De Soul Body Fusion® practionersworkshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen, werkt aan persoonlijke groei en wil leven vanuit zijn volledige potentieel om daarmee beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). 
Het is een mooie aanvullende of losstaande techniek voor in een praktijk van een energetisch therapeut of massage therapeut. 
Er zijn geen opleidingseisen voor deze workshop. 

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie ben je ontvanger en zit je tegenover de facilitator met je handen open op je schoot. De facilitator legt zijn of haar vingers over de jouwe. Er wordt een intentie uitgesproken en jij richt je met je aandacht op je lichaam. 
Een sessie duurt 2 x 10 minuten, met tussendoor een korte break. Je wordt ondergedompeld in een veld dat je naar een hogere trilling brengt. De energie van je hoger bewustzijn (vaak je ziel genoemd) komt daardoor beter in je lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanningen beter losgelaten kunnen worden en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Je lichaam en ziel kunnen beter in balans komen. Wat mensen tijdens een sessie ervaren, verschilt heel erg per persoon.

Heb je nog geen kennis gemaakt met een energetishe behandeling of er zelf mee aan de slag te gaan kun je altijd van te voren een of een serie van 3 sessies boeken. Een of meerder sessie Soul Body Fusion® sessies kunnen online, telefonisch of in mijn praktijk plaatsvinden.

Ziel en lichaam op elkaar afgestemd
Soul Body Fusion® werkt anders dan bijv. Reiki omdat er geen energie overgedragen wordt als je b.v. als Reiki-kanaal fungeert. Tijdens Soul Body Fusion® zet je n.l. de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. Je faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is heb je toegang tot je talenten, je eigen blauwdruk. Soul Body Fusion® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Soul Body Fusion® vind ik ook een bijzonder fijne tool die je in de laatste levensfase van iemand of zijn of haar naasten kunt inzetten, dit kan van grote waarde zijn. 
Uiteraard kan ik ook ondersteuning bieden tijdens deze laatste levensfase (maak een afspraak). 

Ben je met een groep en wil je een bepaald thema behandelen vraag dan naar de opties. Ik kom graag bij jullie op lokatie vanaf 4-5 personen ( 75-90 km van Echt). 

Denk hierbij aan de thema’s:
Soul Body Fusion®
Soul Body Fusion® Mens en Dier
Soul Body Fusion® volwassen en kinderen
Soul Body Fusion® zwangerschap en kinderen
Soul Body Fusion® laatste fase

Je leert een 1 op 1 sessie geven en je ervaart hoe het is om een 1 op 1 sessie te ontvangen.
Je leert een 1 op 1 sessie geven op afstand.
Je leert een Soul Body Fusion® inzetten thuis of in je praktijk.
Je leert wat Soul Body Fusion® is, het ontstaan en hoe het werkt.
Je mag vrijblijvend tot 4 weken na de workshop nog 2 sessie geven en ontvangen en participeren in de groepsapp (voor vragen en ervaringen te delen)  
Je ontvangt een syllabus en promotiemateriaal.

Ziel en lichaam op elkaar afgestemd

Soul Body Fusion kun je toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand)

 • Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met mij als Soul Body Fusion®Teacher. 
 • Je kunt een afspraak voor een of meerdere sessies maken. ( zie tarieven)
 • Raadpleeg de landelijke site. www.soulbodyfusion.nl of de site van de grondlegger Jonette Crowley. www.jonettecrowley.com.  
 • Of lees haar boek ” Het ontbrekende stuk voor Healing en meer”. (boek kost € 22,50 is ook verkrijgbaar via mij)  (€ 27,- Incl. verzendkosten in Nederland)

Soul Body Fusion® Workshops

Als Soul Body Fusion® Teacher faciliteer ik deze krachtige energetische techniek in onderstaande opties:

 1. Soul Body Fusion®Practitioner – 1 daagse workshop, toepasbaar op jezelf, jouw cliënten: mensen/ dieren in de praktijk. € 150,-
 2. Soul Body Fusion®Practitioner – 1 daagse workshop Herhaling  € 80,-
 3. Soul Body Fusion®voor jezelf *   – 3 uurs workshop, uitsluitend toepasbaar voor jezelf. € 80,- (uitbreiding is nog altijd mogelijk)
 4. Soul Body Fusion®sessie          –  wil je eerst een sessie ondergaan om te ervaren wat het met jou doet?   Boek dan een            behandeling of een serie van drie sessies.       

Heb je vragen?  Wil je aan de slag als Soul Body Fusion® Practitioner optie 1-2 of 3* ?                                                                                         Dan ben je bij mij aan het goede adres om de Soul Body Fusion® Practitioner opleiding te volgen of gewoon een sessie te ondergaan om te ervaren wat het met JOU doet! 

En maak dan een keuze om deze techniek zelf te leren toepassen.

Workshop met certificaat 

Na de cursus ontvang je een internationaal erkend certificaat. Als je SBF in je eigen praktijk wilt gaan gebruiken heb je de keuze om je aan te sluiten bij Soul Body Fusion® Nederland  en wordt jouw praktijk vermeld op de website.

Het spreekt voor zich dat ervaring in het zelf ondergaan van Soul Body Fusion® gewenst is om het optimaal te kunnen doorgeven aan anderen. Je hebt verder geen vooropleiding nodig om de cursus te volgen, iedereen kan het leren! Een “open mind” en nieuwgierigheid naar wat er nog meer is dan het fysieke, zijn voldoende. Eenmaal geleerd heb je er de rest van je leven plezier van. (Soul Body Fusion® is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten, maar is nooit een vervanging van een consult met of behandeling door een arts of hulpverlener).

Heb je nog vragen of wil je deelnemen dan kun je contact opnemen met mij voor een Soul Body Fusion sessie of de 1 daagse opleiding tot Soul Body Fusion® Practitioner. 

Geplande Soul Body Fusion® Workshops 2024 in Echt

 • vrijdag 7 juni
 • vrijdag 9 augustus
 • vrijdag 4 oktober
 • vrijdag  1 november
 • vrijdag 13 december 
 

Alle dagen van 09.45 uur tot 17.00 uur. (bij te weinig deelnemers kan de workshop geannuleerd worden)

* Soul Body Fusion®voor jezelf * – wordt apart ingepland in overleg (gaat door bij minimaal 3 personen/  je ontvangt geen certificaat))

Heb je vragen, wil je een Soul Body Fusion® workshop volgen of wil je me uitnodigen voor een Soul Body Fusion® workshop met een thema?? 

Neem dan contact op: info@natuurlijkelevenskracht.eu of www.natuurlijkelevenskracht.eu of 06-21718525.
Heb je een groep vanaf 4 deelnemers dan kom ik op lokatie (max. 75-90 km)
Heb je een groep van 8 deelnemers dan kan de gastgever gratis deelnemen (vraag naar de voorwaarden)

Let op mijn Facebooksite voor actualiteiten https://www.facebook.com/natuurlijkelevenskra

 

Wat betekent Soul Body Fusion® voor mij??

Op dit moment heeft mijn vader in zijn 91 levensjaar op gezondheid vlak het erg zwaar. Op alle vlakken is het zeilen bijzetten en afwachten wat de reguliere geneeskunde nog voor hem kan betekenen. Als ik nu terug kijk op het afgelopen half jaar is er snel, heel veel veranderd voor hem op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Bij Soul Body Fusion® is de ziel die bepalend is tijdens het proces. Daarom is het fijn om op afstand toch iets voor hem te kunnen betekenen.
Dan geeft ik mijn vader een aantal keren per dag een afstandsbehandeling voor het proces waarin hij zich op dit moment in bevindt.

Als ik nu terug kijk naar op de laatste 3 weken dan sta ik versteld hoe alles (naar omstandigheden) zich harmonieus opvolgt en wordt uitgelopen voor hem te ondersteunen.
In deze tijd heeft zijn ziel nog de tijd om zaken uit te lopen en zet dit een proces voor hem en zijn omgeving in gang. Dit betreft ook mezelf natuurlijk. Door iedere sessie resoneert de energetische techniek voor ons beiden en draagt het eraan bij om naar een volgende fase toe te leven. Hoe die fase er gaat uitzien? Hier hebben we geen vat op….. het is de immer de Ziel die bepaald…

Karen Hannen Curvers    31 januari 2024

Recenties van workshopdeelnemers

Van Karen Hannen heb ik een behandeling gehad van Soul Body Fusion 

Mijn ervaring: als eerste voelde ik een beweging in mijn hoofd een gevoel van een klop in mijn hoofd.
Daarna werd ik rustig. 
De dagen daarna voelde ik mij met de dag beter worden gelukkiger en lichter.
Al mijn zaken privé en zakelijk lossen vanzelf op daar waar ik allang mee worstel. Onverstelbaar wat gebeurt 
Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld.
Een bepaalde rust is over mij heen gekomen en voel mij sinds lange tijd weer echt gelukkig. 
 
Dank je wel Karen Hannen  van  ” Bernadette” 24 januari 2022
 
 
 
Op 21 januari heb ik de cursus Soul Body Fusion practitioner gevolgd bij Karen Hannen.
De ontvangst was zeer warm en je kwam bij iemand binnen alsof je elkaar al jaren kent, lekker huiselijk.
Alles was goed voorbereid, ze had lekkere hapjes op tafel staan en de soep bij de lunch was ook erg lekker. Dit is voor mij een belangrijk gevoel om in vertrouwen mij te mogen overgeven aan  deze cursusdag.
Soul Body Fusion oefenden we met elkaar (mede cursisten) en daar had ik wel een heel bijzondere ervaring….
Ik voelde mijn ziel, dit was zooo mooi! Zo krachtig, zoveel liefde, zo puur…niet te bevatten in woorden.
Dus dankbaar voor deze ervaring!
Het was een hele fijne dag in een goede sfeer met goed gezelschap.
 
Liefs Sally.
 
♥️telijk dank voor deze fijne recensie. Jouw ervaring is heel mooi omschreven, het roert me.
 Op de een of andere manier heeft Soul Body Fusion®️ invloed op het verloop van deze dag. Dit geeft altijd een gevoel van dankbaarheid, bij de groep cursisten.  
Karen 
 
 
18 februari 2022
Nadat ik een Soul Body Fusion sessie van een vriendin van me heb gehad voelde dit als dat ik dit zelf wilde leren.
Op zoek gegaan en via Internet een aantal websites gelezen en bij Karen terechtgekomen. Een eindje rijden maar dubbel en dwars de moeite waard. Een heel hartelijke ontvangst, ongedwongen sfeer en een dag ondergedompeld worden in Soul Body Fusion. Hoe fijn kan het zijn.
Fijn om de ‘standaard’stof tot met te nemen maar ook heel prettig dat Karen haar eigen ervaringen met ons deelde. Dat maakte deze dag voor mij echt completer. Het enthousiasme van Karen werkte aanstekelijk en maakte de dag tot een leuk, leerzaam feestje. 
Ik ben inmiddels zo enthousiast geworden dat ik eind april de teacher training ga doen.
Voor mij een uitstekende keus om deze dag bij Karen te volgen, fijn dat zij ook nog een stukje nazorg levert zodat je met collega deelnemers nog een 3-tal sessies – of wat je zelf wilt afspreken – kunt oefenen of je vragen kunt stellen.
Ik ben zeer te spreken over Karen en natuurlijk over Soul Body Fusion®️.
 
Astrid van der Does
 
Bedankt Astrid voor reactie op het volgen van de workshop. Jij bent zelfs zo enthousiast dat je meteen in april 2022 de Soul Body Fusion® Teacher opleiding er achteraan hebt gevolgd. Fijn om er een gedreven Teacher bij te hebbeb in ons team met een mooie missie.                  Karen 
 

    15 april 2022

Door diverse operaties vorig jaar was de puf er bij mij de laatste maanden een beetje uit. Na de workshop Soul Body Fusion die ik bij Karen volgde kwam de energie weer helemaal terug! Ongelofelijk, wat een verschil! Deze ervaring liet me alle scepsis opzij zetten en vind ik SBF een geweldige uitbreiding van mijn praktijk voor Jin Shin Jyutsu (een Japanse harmoniseringskunst). Vooral omdat ik het kan gaan inzetten bij dieren die zich normaal gesproken niet kunnen of willen laten aanraken, want je kunt deze techniek heel eenvoudig op afstand doen! Daar ben ik dan ook meteen mee begonnen. Maar ook voor mijn mensen-klanten ga ik – na mijn eigen positieve ervaring – Soul Body Fusion zeker inzetten.

Karen, hartelijk dank voor het mij laten ervaren wat Soul Body Fusion kan doen!                  

Annemieke Driessens, Time Out voor Mens & Dier, Nederweert

Ik was enorm verrast om van jou te horen dat jouw energielevel na het volgen van de 1 daagse workshop, in korte tijd weer helemaal terug is!! Je kunt de draad nu weer oppakken en…..bijzonder is dat de behandeling op afstand voor een veilige, eerste behandeling  kan zorgen.     ♥️telijk dank Annemieke voor het delen van deze waardevolle informatie.  

Karen 

p.s.  Op zaterdag 3 september a.s. start de tweede Soul Body Fusion®️ workshop voor MENS & DIER die Annemieke in Nederweert organiseert waar ik als Soul Body Fusion®️ Teacher een workshop geeft voor de Jin Shin Jyutsu practitioners. Door deze krachtige SBF techniek naast de JSJ in te zetten kan het baasje nog meer betekenen voor het huisdier. Leer deze SBF techniek om rechtstreeks een sessie te geven of op afstand als men op vakantie is en het dier niet mee kan reizen. Opgave is mogelijk;  info@timeoutvoormensendier.nl  

 
 
 
 
 
Hoi Karen,
 
Bedankt voor de workshop, het was echt genieten, en fijn in de prachtige tuin met de heerlijke lunch.
 
De demo was heel bijzonder, ik vond het moeilijk om de controle los te laten, maar door naar de voeten te gaan en samen met de bevestiging van de hond kreeg ik een gevoel van toe maar het is goed.
Ik kan me alleen herinneren dat ik de kleuren heel anders zag, heel helder. En mijn lichaam zo raar voelde, ik moest wennen aan de bewegingen.
 
Toen ik bij jou ging doen, voelde ik zoveel kracht. Je kan echt heel goed voelen dat je dit vaker gehad hebt, het krachtveld is veel groter en de laatste restjes kwamen los. Daarna zag je er zo gelukkig uit, ik heb met verbazing zitten kijken.
 
Ook de wind en de dieren gingen meedoen in de tuin, het is net of je een soort kamer om je heen krijgt. Een soort privé universum. Een soort portaal waar je ingaat.
 
Daarna was ik weer aan de beurt. Ik weet alleen nog dat alles omgedraaid werd. Op zijn kop zag ik alles van zwart naar wit.
 
Ook kreeg ik veel inzichten maar nu weet ik ze niet meer. Mijn herinneringen werden herschreven, mijn verhaal is herschreven. Een teken dat het er niet toe doet wat ik altijd heb geloofd. 
 
Ik heb vannacht heel goed geslapen. Toen ik wakker werd was ik aan het doezelen en sprak de zin uit, alles tintelde en ik zweefde heerlijk in een kristal bad. 
Als ik in de spiegel kijk zie ik er veel jonger uit, zo lijkt het. En ik voel me heel erg in het nu. 
 
Mijn moeder had ik gisteravond gesproken en ze zei, dat ik zo helder aan de telefoon klonk, en dat nooit doe na een opleidingsdag. 
 
Ik ben benieuwd hoe de dagen verder verlopen.
 
Groetjes Dianne
 
 
 
🐾 Bedankt Dianne,

HEEL bijzonder hoe jij dit zo mooie beschrijft. Als Hoog sensitief persoon hebt je het talent om de signalen van de ander en de omgeving op te pikken.
We hebben samen nog de 2e en 3e sessie na de workshop gedaan en ook ik heb jouw groei van dichtbij mogen meemaken. 
 
Voor mij ook weer een ervaring rijker om te ervaren dat Mediums of HSP-ers ook goede resultaten bereiken met Soul Body Fusion®
 

Veel succes in jouw praktijk Sensitive Dog in Kerkdriel

Karen 


Dag lieve Karen, Ik wil je heel graag bedanken voor de waardevolle soul body fusion workshop gisteren.
Het voelde als thuiskomen, we werden helemaal ontzorgd, lekkere hapjes, thee, heerlijke soep en salade in de middag.
Er hing een hele fijne energie, we waren fijn op elkaar afgestemd. De sessies zo mooi en waardevol, de gesprekken intens en bijzonder.

Bedankt voor deze mooie dag. 🙏 ❤ 🍀 Heel veel liefs, Sara

❤telijk dank Sarah, De kosmos regelt altijd een hele fijn dynamiek in de groep en dat geeft mij de mogelijkheid om inhoudelijker wat meer in te gaan op een bepaald onderwerp van de Soul Body Fusion® workshop. Dat is het maatwerk voor jou als therapeut om meteen aan de slag te gaan of als blijvend groeiproces als therapeut😇 Karen

Nadat ik een Soul Body Fusion sessie van een vriendin van me heb gehad voelde dit als dat ik dit zelf wilde leren. 

Op zoek gegaan en via Internet een aantal websites gelezen en bij Karen terechtgekomen. Een eindje rijden maar dubbel en dwars de moeite waard. Een heel hartelijke ontvangst, ongedwongen sfeer en een dag ondergedompeld worden in Soul Body Fusion. Hoe fijn kan het zijn. 

Fijn om de ‘standaard’ stof tot met te nemen maar ook heel prettig dat Karen haar eigen ervaringen met ons deelde. Dat maakte deze dag voor mij echt completer. Het enthousiasme van Karen werkte aanstekelijk en maakte de dag tot een leuk, leerzaam feestje.

 Ik ben inmiddels zo enthousiast geworden dat ik eind april de teacher training ga doen. Voor mij een uitstekende keus om deze dag bij Karen te volgen, fijn dat zij ook nog een stukje nazorg levert zodat je met collega deelnemers nog een 3-tal sessies – of wat je zelf wilt afspreken – kunt oefenen of je vragen kunt stellen. 

Ik ben zeer te spreken over Karen en natuurlijk over Soul Body Fusion.

Na het volgen van de workshop Soul Body Fusion ® in maart 2024 heeft een van mijn practitioner al een geweldig mooi resultaat behaald met haar dagelijkse Soul Body Fusion behandeling op haar zelf toe te passen.
Sindsdien is haar dagelijkse energie level van een 5 naar een 8 score gestegen!
Bovendien wordt ze ochtends fitter wakker.
 
Haar energetisch therapeut heeft sinds maart jl. geconstateerd dat het energie level tussen de behandelingen door dit maal niet gedaald is.
 
Daarbij is ze van de emotie: angst, getransformeerd naar de emotie: vertrouwen. Ook heeft ze een relaxter gevoel dat het vertrouwen schept dat alles in haar leven/ gezondheid “wel goed komt”.
 
In overleg met practitioner geplaatst. Karen