Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden. Het verhoogt meetbaar een toename van je bewustzijn in een sessie van 20 minuten.

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar we kunnen die soms niet volledig integreren in ons fysieke lichaam. Dat maakt dat we ons leven leiden met ons licht op halve sterkte, waardoor we niet in de staat zijn gezondheid, overvloed en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Soul Body Fusion helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Soul Body Fusion helpt je om makkelijker om te gaan met de negativiteit in de wereld. Sterker nog, het draagt bij aan een positieve wereld. Als jij je trillingsfrequentie verhoogt, nodig jij (onbewust) anderen uit om dat ook te doen. 

Soul Body Fusion®sessie

Soul Body Fusion is anders dan bijv. Reiki omdat er geen energie via tussenkomst van een reikipractitioner als lichtkanaal wordt overgedragen. Tijdens Soul Body Fusion zetten we de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. De Soul Body Fusion® Practitioner zet allen “de knop” van het proces aan en jouw ziel doet het werk. Dus ie er geen tussenpersoon in jouw energiekanaal die dat proces kan beïnvloeden.

Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken heb je toegang tot jou talenten, jouw unieke blauwdruk, jouw uniciteit.                 Soul Body Fusion werkt op fysiek, emotioneel, spiritueel en zielsniveau. 

Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burnout, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD.

Het is heel geschikt voor baby’s die een slechte start hebben gemaakt. 

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door de grondlegger en schrijfster Jonette Crowley uit de VS (www.JonetteCrowley.com). 

Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid kan hebben en dat je meer en gemakkelijker voor elkaar zou kunnen krijgen in je leven? Wil jij dat ook? Neem contact op met mij voor een Soul Body Fusion sessie.  Bel 06-21718525.

Ziel en lichaam op elkaar afgestemd

Soul Body Fusion kun je toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand)

 • Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met mij als Soul Body Fusion®Teacher. 
 • Je kunt een afspraak voor een of meerdere sessies maken. ( zie tarieven)
 • Raadpleeg de landelijke site. www.soulbodyfusion.nl of de site van de grondlegger Jonette Crowley. www.jonettecrowley.com.  
 • Of lees haar boek  ” Het ontbrekende stuk voor Healing en meer”.

Soul Body Fusion® Workshops

Als Soul Body Fusion® Teacher faciliteer ik deze krachtige energetische techniek in onderstaande opties:

 1. Soul Body Fusion®Practitioner -1 daagse workshop, toepasbaar op jezelf, jouw cliënten: mensen/ dieren in de praktijk. € 159,-
 2. Soul Body Fusion®Practitioner –1 daagse workshop, toepasbaar op jezelf, familie, vrienden kring en jouw huisdieren.    € 129,-#
 3. Soul Body Fusion®Practitioner -1 daagse workshop Herhaling  € 79,-
 4. Soul Body Fusion®voor jezelf    -3 uurs workshop, uitsluitend toepasbaar voor jezelf. € 79,- (uitbreiding is nog altijd mogelijk)
 5. Soul Body Fusion®sessie            – wil je eerst een sessie ondergaan om te ervaren wat het met jou doet? dat is ook mogelijk.        (Prijzen zijn inclusief BTW,  # per 1 oktober 2022 wordt de prijs van   € 119,- naar € 129,- verhoogd )
 

Heb je vragen?  Wil je aan de slag als Soul Body Fusion® Practitioner optie 1-2 of 3?                                                                                                     Dan ben je bij mij aan het goede adres om de Soul Body Fusion® Practitioner opleiding te volgen of gewoon een sessie te ondergaan om te ervaren wat het met JOU doet! En maak dan een keuze om deze techniek zelf te leren toepassen.

Workshop met certificaat 

Na de cursus ontvang je een internationaal erkend certificaat. Als je SBF in je eigen praktijk wilt gaan gebruiken heb je de keuze om je aan te sluiten bij Soul Body Fusion® Nederland  en wordt jouw praktijk vermeld op de website.

Het spreekt voor zich dat ervaring in het zelf ondergaan van Soul Body Fusion® gewenst is om het optimaal te kunnen doorgeven aan anderen. Je hebt verder geen vooropleiding nodig om de cursus te volgen, iedereen kan het leren! Een open mind en nieuwgierigheid naar wat er nog meer is dan het fysieke, zijn voldoende. Eenmaal geleerd heb je er de rest van je leven plezier van. (Soul Body Fusion® is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten, maar is nooit een vervanging van een consult met of behandeling door een arts of hulpverlener).

Heb je nog vragen of wil je deelnemen dan kun je contact opnemen met mij voor een Soul Body Fusion sessie of de 1 daagse opleiding tot Soul Body Fusion® Practitioner. 

Geplande Soul Body Fusion® Workshops 2022

 • vrijdag 23 september in Echt
 • vrijdag 14 oktober in Echt
 • zaterdag 15 oktober in Echt
   
  Alle dagen van 09.45 uur tot 17.00 uur. 
  Workshop Soul Body Fusion® Practitioner kan ook georganiseerd worden bij jou thuis met als thema Mens & Dier (beslotengroep). Heb je een groep van 8 deelnemers dan kan de gastgever gratis deelnemen (vraag naar de voorwaarden)

Let op mijn Facebooksite voor actualiteiten https://www.facebook.com/natuurlijkelevenskracht/

Recenties van workshopdeelnemers

Van Karen Hannen heb ik een behandeling gehad van Soul Body Fusion 

Mijn ervaring: als eerste voelde ik een beweging in mijn hoofd een gevoel van een klop in mijn hoofd.
Daarna werd ik rustig. 
De dagen daarna voelde ik mij met de dag beter worden gelukkiger en lichter.
Al mijn zaken privé en zakelijk lossen vanzelf op daar waar ik allang mee worstel. Onverstelbaar wat gebeurt 
Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld.
Een bepaalde rust is over mij heen gekomen en voel mij sinds lange tijd weer echt gelukkig. 
 
Dank je wel Karen Hannen  van  ” Bernadette” 24 januari 2022
 
 
 
Op 21 januari heb ik de cursus Soul Body Fusion practitioner gevolgd bij Karen Hannen.
De ontvangst was zeer warm en je kwam bij iemand binnen alsof je elkaar al jaren kent, lekker huiselijk.
Alles was goed voorbereid, ze had lekkere hapjes op tafel staan en de soep bij de lunch was ook erg lekker. Dit is voor mij een belangrijk gevoel om in vertrouwen mij te mogen overgeven aan  deze cursusdag.
Soul Body Fusion oefenden we met elkaar (mede cursisten) en daar had ik wel een heel bijzondere ervaring….
Ik voelde mijn ziel, dit was zooo mooi! Zo krachtig, zoveel liefde, zo puur…niet te bevatten in woorden.
Dus dankbaar voor deze ervaring!
Het was een hele fijne dag in een goede sfeer met goed gezelschap.
 
Liefs Sally.
 
♥️telijk dank voor deze fijne recensie. Jouw ervaring is heel mooi omschreven, het roert me.
 Op de een of andere manier heeft Soul Body Fusion®️ invloed op het verloop van deze dag. Dit geeft altijd een gevoel van dankbaarheid, bij de groep cursisten.  
Karen 
 
 
18 februari 2022
Nadat ik een Soul Body Fusion sessie van een vriendin van me heb gehad voelde dit als dat ik dit zelf wilde leren.
Op zoek gegaan en via Internet een aantal websites gelezen en bij Karen terechtgekomen. Een eindje rijden maar dubbel en dwars de moeite waard. Een heel hartelijke ontvangst, ongedwongen sfeer en een dag ondergedompeld worden in Soul Body Fusion. Hoe fijn kan het zijn.
Fijn om de ‘standaard’stof tot met te nemen maar ook heel prettig dat Karen haar eigen ervaringen met ons deelde. Dat maakte deze dag voor mij echt completer. Het enthousiasme van Karen werkte aanstekelijk en maakte de dag tot een leuk, leerzaam feestje. 
Ik ben inmiddels zo enthousiast geworden dat ik eind april de teacher training ga doen.
Voor mij een uitstekende keus om deze dag bij Karen te volgen, fijn dat zij ook nog een stukje nazorg levert zodat je met collega deelnemers nog een 3-tal sessies – of wat je zelf wilt afspreken – kunt oefenen of je vragen kunt stellen.
Ik ben zeer te spreken over Karen en natuurlijk over Soul Body Fusion®️.
 
Astrid van der Does
 
Bedankt Astrid voor reactie op het volgen van de workshop. Jij bent zelfs zo enthousiast dat je meteen in april 2022 de Soul Body Fusion® Teacher opleiding er achteraan hebt gevolgd. Fijn om er een gedreven Teacher bij te hebbeb in ons team met een mooie missie.                  Karen 
 

    15 april 2022

Door diverse operaties vorig jaar was de puf er bij mij de laatste maanden een beetje uit. Na de workshop Soul Body Fusion die ik bij Karen volgde kwam de energie weer helemaal terug! Ongelofelijk, wat een verschil! Deze ervaring liet me alle scepsis opzij zetten en vind ik SBF een geweldige uitbreiding van mijn praktijk voor Jin Shin Jyutsu (een Japanse harmoniseringskunst). Vooral omdat ik het kan gaan inzetten bij dieren die zich normaal gesproken niet kunnen of willen laten aanraken, want je kunt deze techniek heel eenvoudig op afstand doen! Daar ben ik dan ook meteen mee begonnen. Maar ook voor mijn mensen-klanten ga ik – na mijn eigen positieve ervaring – Soul Body Fusion zeker inzetten.

Karen, hartelijk dank voor het mij laten ervaren wat Soul Body Fusion kan doen!                  

Annemieke Driessens, Time Out voor Mens & Dier, Nederweert

Ik was enorm verrast om van jou te horen dat jouw energielevel na het volgen van de 1 daagse workshop, in korte tijd weer helemaal terug is!! Je kunt de draad nu weer oppakken en…..bijzonder is dat de behandeling op afstand voor een veilige, eerste behandeling  kan zorgen.     ♥️telijk dank Annemieke voor het delen van deze waardevolle informatie.  

Karen 

p.s.  Op zaterdag 3 september a.s. start de tweede Soul Body Fusion®️ workshop voor MENS & DIER die Annemieke in Nederweert organiseert waar ik als Soul Body Fusion®️ Teacher een workshop geeft voor de Jin Shin Jyutsu practitioners. Door deze krachtige SBF techniek naast de JSJ in te zetten kan het baasje nog meer betekenen voor het huisdier. Leer deze SBF techniek om rechtstreeks een sessie te geven of op afstand als men op vakantie is en het dier niet mee kan reizen. Opgave is mogelijk;  info@timeoutvoormensendier.nl  

 
 
 
 
 
Hoi Karen,
 
Bedankt voor de workshop, het was echt genieten, en fijn in de prachtige tuin met de heerlijke lunch.
 
De demo was heel bijzonder, ik vond het moeilijk om de controle los te laten, maar door naar de voeten te gaan en samen met de bevestiging van de hond kreeg ik een gevoel van toe maar het is goed.
Ik kan me alleen herinneren dat ik de kleuren heel anders zag, heel helder. En mijn lichaam zo raar voelde, ik moest wennen aan de bewegingen.
 
Toen ik bij jou ging doen, voelde ik zoveel kracht. Je kan echt heel goed voelen dat je dit vaker gehad hebt, het krachtveld is veel groter en de laatste restjes kwamen los. Daarna zag je er zo gelukkig uit, ik heb met verbazing zitten kijken.
 
Ook de wind en de dieren gingen meedoen in de tuin, het is net of je een soort kamer om je heen krijgt. Een soort privé universum. Een soort portaal waar je ingaat.
 
Daarna was ik weer aan de beurt. Ik weet alleen nog dat alles omgedraaid werd. Op zijn kop zag ik alles van zwart naar wit.
 
Ook kreeg ik veel inzichten maar nu weet ik ze niet meer. Mijn herinneringen werden herschreven, mijn verhaal is herschreven. Een teken dat het er niet toe doet wat ik altijd heb geloofd. 
 
Ik heb vannacht heel goed geslapen. Toen ik wakker werd was ik aan het doezelen en sprak de zin uit, alles tintelde en ik zweefde heerlijk in een kristal bad. 
Als ik in de spiegel kijk zie ik er veel jonger uit, zo lijkt het. En ik voel me heel erg in het nu. 
 
Mijn moeder had ik gisteravond gesproken en ze zei, dat ik zo helder aan de telefoon klonk, en dat nooit doe na een opleidingsdag. 
 
Ik ben benieuwd hoe de dagen verder verlopen.
 
Groetjes Dianne
 
 
 
🐾 Bedankt Dianne,

HEEL bijzonder hoe jij dit zo mooie beschrijft. Als Hoog sensitief persoon hebt je het talent om de signalen van de ander en de omgeving op te pikken.
We hebben samen nog de 2e en 3e sessie na de workshop gedaan en ook ik heb jouw groei van dichtbij mogen meemaken. 
 
Voor mij ook weer een ervaring rijker om te ervaren dat Mediums of HSP-ers ook goede resultaten bereiken met Soul Body Fusion®
 

Veel succes in jouw praktijk Sensitive Dog in Kerkdriel

Karen