ondersteuning tijdens covid vaccinaties

Ondersteuning tijdens de corona vaccinatie periode is belangrijk!

Voor de vaccinatie kan er stress of een blokkade optreden en na de vaccinatie kunnen er symptomen als gevolg van deze vaccinatie ontstaan zoals vermoeidheid, hoofdpijn of misselijkheid.

De periode voor- en na de inenting heeft heeft voor iedereen een andere invloed op de gezondheid. 

Wist je dat je je lichaam ook kunt voorbereiden op de Covid-vaccinatie door aan de voorkant te testen wat jouw lichaam nodig heeft voor de vaccinatie op fysiek en mentaal gebied? Ik kan je hierbij ondersteunen!

Wist je ook dat er na de vaccinatie de ontstoord kunnen worden met speciale homeopatische middelen? Door de vaccinatie via deze homeopatisch middelen te ontstoren kan het lichaam gaan ontgiften. Zo worden belastende hulpstoffen die in het vaccin zitten zoals o.a. een conserveermiddel etc., afgevoerd. Ik kan je hierbij ondersteunen!

Ook kan ik je ook ondersteunen met versterken van het immuunsysteem, verminderen van vermoeidheid na het doormaken van corona of ondersteunen bij loslaten van depressieve gevoelens die veelal een grote impact hebben. 

Als je meer wilt weten, maak dan gerust een afspraak: Boek nu het “vaccinatie ondersteunings Arrangement

” 1 consult van 60 minuten voor vaccinatie en 1 consult van 30 minuten na de vaccinatie. (Wordt deels vergoed vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekeraar) 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.