Verbroken Verbinding

Jouw geboorteverhaal & de Verbroken Verbinding.

De manier waarop je gedragen en geboren bent, laat een diepe indruk op je achter, ook al heb je hier geen bewuste herinneringen aan.

Iedereen heeft het op zijn eigen manier ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Alles wat je vanaf dat prille begin ervaren hebt, ligt opgeslagen in het geheugen van jouw lichaamscellen. Dit lichaamsgeheugen heeft onbewust invloed op hoe je je nu gedraagt, hoe de relatie met je ouders is, met anderen en met jezelf.Al deze vroege ervaringen vormen samen jouw geboorteverhaal en hieruit zijn jouw geboortepatronen af te leiden. De emoties en sensaties die aan jouw geboorteverhaal gekoppeld zijn en dus in jouw celgeheugen liggen opgeslagen, hebben ervoor gezorgd dat bepaalde verbindingen verstoord zijn geraakt, of zelfs verbroken. Deze verbroken verbindingen leiden vaak tot bepaald gedrag en overtuigingen die je remmen in je ontwikkeling en in het aangaan van relaties, met jezelf of met anderen. B.v. als je na de geboorte direct bent weggehaald bij de moeder kan het zijn dat je het als een verlaten gevoelt hebt ervaren en nog steeds zo voelt.Ben je geboren via een keizersnede kan het zijn dat het moeilijk voor jou is om grenzen aan te geven. Of een geboren met een navelomstrengeling dan kan dit alsnog tijdens stress een verstikkend gevoel kan geven.

Met behulp van de Verbroken Verbinding NEI sessie of een Massage verbroken verbindingen (via de voeten) kan ik deze geboortepatronen zichtbaar maken, zodat energieblokkades verdwijnen en er ruimte ontstaat voor heling en verandering.

NEI sessie en massage kan ook gecombineerd worden.

Kan een afbeelding zijn van binnen