Jouw geboorte verhaal & de verbroken verbinding

De manier waarop je gedragen en geboren bent, laat een diepe indruk op je achter, ook al heb je hier geen bewuste herinneringen aan.

Iedereen heeft het op zijn eigen manier ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Een goede start geeft je een goede basis in het leven.

Maar wat als je start minder soepel is verlopen?

Alles wat je vanaf dat prille begin ervaren hebt, ligt opgeslagen in het geheugen van jouw lichaamscellen. Dit lichaamsgeheugen heeft onbewust invloed op hoe je je nu gedraagt, hoe de relatie met je ouders is, met anderen en met jezelf.Al deze vroege ervaringen vormen samen jouw geboorteverhaal en hieruit zijn jouw geboortepatronen af te leiden. 

De emoties en sensaties die aan jouw geboorteverhaal gekoppeld zijn en dus in jouw celgeheugen liggen opgeslagen, hebben ervoor gezorgd dat bepaalde verbindingen verstoord zijn geraakt, of zelfs verbroken. Deze verbroken verbindingen leiden vaak tot bepaald gedrag en overtuigingen die je remmen in je ontwikkeling en in het aangaan van relaties, met jezelf of met anderen, b.v.:  

  • Ben je na de geboorte direct weggehaald bij je moeder? Dan ervaar je dat nog vaak als een leeg en verlaten gevoelt en dit in je latere leven nog steeds zo voelt.
  • Ben je geboren via een keizersnede? Dan is het vaak moeilijk om grenzen aan te geven.
  • Of een geboren met een navelomstrengeling? Dan kan dit alsnog tijdens een periode van stress een verstikkend gevoel geven.

Met behulp van de Verbroken Verbinding NEI sessie of een Verbroken verbindingen massage (via de voeten) kan ik deze geboortepatronen zichtbaar maken, zodat energieblokkades verdwijnen en er ruimte ontstaat voor heling en verandering.

  • NEI sessie en een Verbroken verbindingen massage kan ook gecombineerd worden.
  • NEI sessie en een massage na de zwangerschap is ook mogelijk om te herstellen   

INTEGRATIE GEBOORTE PROTOCOL

Vanuit de NEI Masteropleiding is het nu ook mogelijk om het INTEGRATIE GEBOORTE PROTOCOL als aanvullende behandeling in te zetten.
Het start met een intensieve ademhaling van 40 minuten en de integratie van de intentie die je hebt waaruit je verder kan gaan.

Het is een vorm van Rebirthing zodat een nieuw start jou meer vrijheid geeft en je een van de 38 geboortepatronen kunt loslaten.

Het is wel aan te raden om vooraf de verbroken verbindingen massage toe te passen.

HYPNOSE INNERLIJKE KIND CONNECTIE

Vanuit een het HYPNOSE SCRIPT maken je een reis naar de oorsprong in het quantumveld waar alle opgedane nare ervaringen en belemmerende overtuigingen die je als belastend ervaart, kunt loslaten. Deze vorm van connectie met je innerlijke kind maakt het voor jou mogelijk om je eigen pad te bewandelen.  

Het is wel aan te raden om vooraf de verbroken verbindingen massage toe te passen.