Vanaf vrijdag 17 maart 2023 workshop: 
 

MEET wat je EET

ENERGETISCH TESTEN EN WERKEN MET DE BIOTENSOR.
 

 

Een biotensor is een energetisch meetinstrument dat jou precies laat zien wanneer je gevoel klopt, of wanneer je wat bij mag sturen. Het geeft de stressreactie van je lichaam weer, waardoor je direct ziet of dat wat je verwacht van jezelf, ook strookt met jouw onbewuste plannen.

“Een instrument dat niet meer weg te denken is uit ons gezinsleven”

In deze workshop leer je direct om er mee aan de slag te gaan.                                 Waarvoor kan je het allemaal inzetten? Voor jezelf, je kinderen en je huisdieren!

Je leert met energie te werken en de vertaalslag te maken van de verschillende manieren waarop je de biotensor in kunt zetten in je gezin of om puur jezelf te ondersteunen.              Of vragen met betrekking voedingsmiddelen die een allergie kunnen veroorzaken. 

In de ochtend module A – BASIS,  we beginnen bij het begin, zodat je een goede basis legt en vertrouwd raakt met de antwoorden van de biotensor.
 
In de middag Module B – VERDIEPING, voor degene die verder wil meten en weten en al genoeg vaardigheid hebben!
 
Module A en B is uiteraard afzonderlijk te boeken als je eerst wil kennismaken en wil oefenen met de biosensor dan kom je alleen naar de ochtend module A – BASIS.
 
Wil je wel meteen verder omdat je al ervaring hebt volg dan de Module B.
De B verdiepingsmodule per maand een ander thema;
1. Schussler celzouten op 17 maart OF
2. Bach Bloesems op 14 april
 
OCHTEND – vrijdag 17 maart of op vrijdag 14 april
Module A. BASIS Meet wat je eet.
Van 09.30 tot 12.30 uur.
Biosensor geschiedenis, mogelijk heden en vaardigheid
 
Met wat je eet!
Welke voeding verzwakt mijn systeem of wat versterkt mijn systeem?Veel mensen hebben last van voedingsallergieën of voedingsintoleranties. Melk, suiker, gluten, gist/ schimmels, soja
Testen van Vitaminen en Mineralen. Wat heb ik te kort? Is het noodzakelijk? Welk merk? Welk tijdstip innemen? Hoe lang?
Inclusief: Testkaarten en sylabus.
Prijs: 60 euro (met eigen biosensor)
Prijs: 30 euro mini biotensor met reserve spriet (reismodel)
 
MIDDAG – vrijdag 17 maart Extra optie: B 1. Module VERDIEPING Schussler celzouten 
Van 13.30 uur tot 16.30 uur.
1. Schussler celzouten
Een natuurlijke manier om de mineralenhuishouding op orde te brengen. De serie van 33 mineralen zouten heeft zijn specifieke eigenschap en is inpasbaar voor thema’s, klachten en karakter eigenschappen. Onder andere Calcium, Kalium, Magnesium en Natrium zijn 4 belangrijke mineralen voor oud & jong, mens & dier.
Inclusief aanvullende Schussler celzouten -testkaarten en informatie voor deze Module A
Prijs 60 euro (met eigen Biosensor)
Prijs 55 euro (als je module A ook op deze dag volgt)
 
Wil je een testdoos* van de Schussler celzouten dan is deze voor een meerprijs leverbaar. (testdoos bestaat uit een serie kleine testbuisjes)
Biotensor met reserve spriet (reismodel) is los verkrijgbaar voor 30 euro.
 
MIDDAG – vrijdag 14 april Extra optie: B 1. Module VERDIEPING Bach Bloesems
Van 13.30 uur tot 16.30 uur.
2. Bach Bloesems
Dr. Edward Bach heeft 38 verschillende soorten Bach bloesem ontdekt die werken op een specifieke emotie of gemoedstoestand. De Bach bloesems worden in gedeeld in 7 verschillende groepen. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens. Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Geschikt voor oud & jong, mens & dier.
Inclusief aanvullende Bach Bloesems- Testkaart en informatie voor deze B Module.
Prijs 60 euro (met eigen Biosensor)
Prijs 55 euro (als je module A ook op deze dag volgt)
 
Wil je een testdoos*  de Bachbloesems dan is deze voor een meerprijs leverbaar. (testdoos bestaat uit een serie kleine testbuisjes)
Biotensor met reserve spriet (reismodel) is los verkrijgbaar voor 30 euro
Minimaal 3 personen – Maximaal 6 personen
 
                                    =========================
Deelname kan alleen met je eigen biosensor/ of een biotensor die je vooraf evt. kunt bestellen. 
Heb je er al een, of wil je meer vaardigheid of verdieping dan ben je ook welkom.
(helaas geen uitleen van biotensor mogelijk )
 
Opgave svp via mail: info@natuurlijkelevenskracht.eu of app 06-21718525
 
 
 
 

Workshop Soul Body Fusion®

De Soul Body Fusion® practionersworkshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen, werkt aan persoonlijke groei en wil leven vanuit zijn volledige potentieel om daarmee beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). 
Het is een mooie aanvullende of losstaande techniek voor in een praktijk van een energetisch therapeut of massage therapeut. 
Er zijn geen opleidingseisen voor deze workshop. 

Wat leer je: Tijdens de eendaagse Soul Body Fusion® practioners workshop leer je hoe je jezelf en anderen een sessie van 2x 10 minuten kan geven als facilitator. Ook leer je een behandeling geven op afstand met of zonder direct contact met de persoon of huisdier.

Duur: De eendaagse workshop duurt een dag van 09.45 uur tot 17.00 uur. 

Verschil tussen de een daagse workshop en een losse sessie:

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie ben je ontvanger en zit je tegenover de facilitator met je handen open op je schoot. De facilitator legt zijn of haar vingers over de jouwe. Er wordt een intentie uitgesproken en jij richt je met je aandacht op je lichaam. 
Een sessie duurt 2 x 10 minuten, met tussendoor een korte break. Je wordt ondergedompeld in een veld dat je naar een hogere trilling brengt. De energie van je hoger bewustzijn (vaak je ziel genoemd) komt daardoor beter in je lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanningen beter losgelaten kunnen worden en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt. Je lichaam en ziel kunnen beter in balans komen. 

Heb je nog geen kennis gemaakt met een energetishe behandeling of er zelf mee aan de slag te gaan kun je altijd van te voren een of een serie van 3 sessies boeken. Een of meerder sessie Soul Body Fusion® sessies kunnen online, telefonisch of in mijn praktijk plaatsvinden.

Ziel en lichaam op elkaar afgestemd
Soul Body Fusion® werkt anders dan bijv. Reiki omdat er geen energie overgedragen wordt als je b.v. als Reiki-kanaal fungeert. Tijdens Soul Body Fusion® zet je n.l. de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. Je faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is heb je toegang tot je talenten, je eigen blauwdruk. Soul Body Fusion® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Soul Body Fusion® vind ik ook een bijzonder fijne tool die je in de laatste levensfase van iemand of zijn of haar naasten kunt inzetten, dit kan van grote waarde zijn. 
Uiteraard kan ik ook ondersteuning bieden tijdens deze laatste levensfase (maak een afspraak). 

Ben je met een groep en wil je een bepaald thema behandelen vraag dan naar de opties. Ik kom graag bij jullie op lokatie vanaf 4-5 personen ( 75-90 km van Echt). 

Denk hierbij aan de thema’s:
– Soul Body Fusion®
– Soul Body Fusion® Mens en Dier
– Soul Body Fusion® volwassen en kinderen
– Soul Body Fusion® zwangerschap en kinderen
– Soul Body Fusion® laatste fase

Je leert een 1 op 1 sessie geven en je ervaart hoe het is om een 1 op 1 sessie te ontvangen.
Je leert een 1 op 1 sessie geven op afstand.
Je leert een Soul Body Fusion® inzetten thuis of in je praktijk.
Je leert wat Soul Body Fusion® is, het ontstaan en hoe het werkt.
Je mag vrijblijvend tot 4 weken na de workshop nog 2 sessie geven en ontvangen en participeren in de groepsapp (voor vragen en ervaringen te delen)  
Je ontvangt een syllabus en promotiemateriaal.

Ziel en lichaam op elkaar afgestemd

Soul Body Fusion kun je toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand)

  • Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met mij als Soul Body Fusion®Teacher. 
  • Je kunt een afspraak voor een of meerdere sessies maken. ( zie tarieven)
  • Raadpleeg de landelijke site. www.soulbodyfusion.nl of de site van de grondlegger Jonette Crowley. www.jonettecrowley.com.  
  • Of lees haar boek  ” Het ontbrekende stuk voor Healing en meer”. (evt. verkrijgbaar via mij voor € 20,- / € 24,- met verzending)

Soul Body Fusion® Workshops

Als Soul Body Fusion® Teacher faciliteer ik deze krachtige energetische techniek in onderstaande opties:

  1. Soul Body Fusion®Practitioner -1 daagse workshop, toepasbaar op jezelf, jouw cliënten: mensen/ dieren in de praktijk. € 149,-
  2. Soul Body Fusion®Practitioner -1 daagse workshop Herhaling  € 79,-
  3. Soul Body Fusion®voor jezelf    -3 uurs workshop, uitsluitend toepasbaar voor jezelf.     € 79,- (uitbreiding is nog altijd mogelijk)
 

Heb je vragen:  Wil je aan de slag als Soul Body Fusion® Practitioner optie 1-2 of 3?                                                                                                     Dan ben je bij mij aan het goede adres om de Soul Body Fusion® Practitioner opleiding te volgen of gewoon een sessie te ondergaan om te ervaren wat het met JOU doet! En maak dan een keuze om deze techniek zelf te leren toepassen.

Workshop met certificaat 

Na de cursus ontvang je een internationaal erkend certificaat. Als je SBF in je eigen praktijk wilt gaan gebruiken heb je de keuze om je aan te sluiten bij Soul Body Fusion® Nederland  en wordt jouw praktijk vermeld op de website.

Vooropleiding: Je hebt verder geen vooropleiding nodig om de cursus te volgen, iedereen kan het leren! Een open mind en nieuwgierigheid naar wat er nog meer is dan het fysieke, zijn voldoende. Eenmaal geleerd heb je er de rest van je leven plezier van.                                   (Soul Body Fusion® is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten, maar is nooit een vervanging van een consult met of behandeling door een arts of hulpverlener).

Geplande Soul Body Fusion® Workshops 2023

  • vrijdag 24 maart in Echt
  • vrijdag 21 april in Echt 
  •  Alle dagen van 09.45 uur tot 17.00 uur. 

Heb je vragen, wil je een Soul Body Fusion® workshop volgen en wil je me uitnodigen voor een thema?? 

Contact: info@natuurlijkelevenskracht.eu of www.natuurlijkelevenskracht.eu of 0621718525.
Heb je een groep vanaf 4 deelnemers dan kom ik op lokatie (max. 75-90km)
Heb je een groep van 8 deelnemers dan kan de gastgever gratis deelnemen (vraag naar de voorwaarden)
 

Let op mijn Facebooksite voor actualiteiten https://www.facebook.com/natuurlijkelevenskracht/

INTUÏTIEF SCHILDEREN vanaf MEI 2023

Tijdens de workshop intuïtief schilderen breng ik je in contact met jezelf. Door het schilderen vanuit het contact met jezelf. Door een ❤️ verbinding te maken met jezelf ontdek je wat er in je ziel leeft en dat breng je intuïtief in beeld.

Intuïtief schilderen verbindt je met jouw ziel en brengt je bij je gevoel. Het brengt een creatieve flow op gang en laat je spelen met verf en andere materialen.

Ik start met een groepssessie Soul Body Fusion ® en laat jullie kennis maken met deze krachtige energetische techniek. daarna geeft ik een. Ik stem me af op de energie in de groep.

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (ook wel je ziel genaamd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Na de Soul Body Fusion® sessie heb je weer een gevoel van innerlijk blijheid, je bent opgeladen en meer in contact met je eigen kracht. Je lichaam en geest kunnen meer in balans komen en je kunt hierdoor weer beter functioneren en dat kan als inspiratie tot uiting komen op het schildersdoek.  

Hoe ziet de workshop eruit?

We beginnen met koffie en thee.

Dan volgt er een korte uitleg over de groepssessie Soul Body Fusion® & het intuïtief schilderen

Om helemaal bij jezelf te komen, geef ik dan de groepssessie Soul Body Fusion®

Vanuit die ontspanning nodig ik jou uit om vanuit deze sessie te gaan creëren.

Alles wat op het doek zich uit is oké”.🖌

 

Per workshop: Minimaal 3 personen – Maximaal 6 personen

Duur: 3 uur van 09.30 tot 12.30 uur

Inclusief: materiaal ( schilderdoek en verf) koffie / thee/ iets lekkers

Prijs: 55 euro

Lokatie: Praktijk Natuurlijke LevensKracht, 📞 06-21718525

Kapelstraat 31, 6101 XP, Echt www.natuurlijkelevenskracht.eu

Op jouw lokatie: Vanaf 6 personen kom ik graag naar jullie toe. Binnen een straal van 88 kilometer, ook in Belgische Limburg of Duitsland